ΑΕΚ: Οι Ιταλοί βάζουν τη Φιορεντίνα στο... κόλπο για Στρακόσα και αποκαλύπτουν την τιμή του

Την περίπτωση του Θωμά Στρακόσα που βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ φέρεται να τσεκάρει η Φιορεντίνα σύμφωνα με τους Ιταλούς οι οποίοι μάλιστα αποκαλύπτουν και την τιμή πώλησης του Αλβανού τερματοφύλακα

Δεδομένη θεωρείται για την ΑΕΚ η προσθήκη δύο τερματοφυλάκων, μετά και το «κόψιμο» των Στάνκοβιτς και Αθανασιάδη. O Αλμπέρτο Μπρινιόλι προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» και αναμένεται να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Ένωση και να ενταχθεί στην προετοιμασία της στην Ολλανδία.

Ο Θωμάς Στρακόσα είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει επίσης η ΑΕΚ για να «κλειδώσει» τις δύο θέσεις κάτω από τα γκολποστ. Ο Αλβανός τερματοφύλακας που είχε εξαιρετική παρουσία στο Euro 2024 με την πατρίδα του είναι ένα από τα ονόματα που η Ένωση «δουλεύει» ωστόσο δεν είναι και ο μοναδικός που εξετάζεται από τους «κιτρινόμαυρους».

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, ο Στρακόσα βρίσκεται και στα «ραντάρ» της Φιορεντίνα. Όπως αναφέρει η «Nazionale» οι «βιόλα» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Αλβανού τερματοφύλακα για τον οποίο ενδιαφέρεται έντονα και η ΑΕΚ, καθώς η παραμονή του Τερατσιάνο δεν θεωρείται δεδομένη.

Ο Στρακόσα είναι μια από τις περιπτώσεις που βρίσκεται στη λίστα της Φιορεντίνα ωστόσο δεν αποτελεί το μοναδικό όνομα που έχουν οι «βιόλα» στα «ραντάρ» τους.

Η «Corriere dello Sport» από την άλλη, επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας και παράλληλα αποκαλύπτει ότι η Μπρέντφορντ αξιώνει γύρω στα 4 εκατομμύρια ευρώ για να αφήσει τον Αλβανό διεθνή τερματοφύλακα να αποχωρήσει από το Λονδίνο.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr