Αμρ Ουάρντα: Επέστρεψε για τρίτη φορά στον Ατρόμητο

Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής θα ενισχύσει την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία τη σεζόν 2024-25

Ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου Αθηνών για την σεζόν 2024-25 είναι και επίσημα ο Αμρ Ουάρντα

Ο Αιγύπτιος είχε αγωνιστεί στον Ατρόμητο τις σεζόν 2017-18 και στο μισό της περιόδου 2018-19 και επέστρεψε για 3η φορά στο Περιστέρι για να ενταχθεί στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. 


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος 

Επιστροφή του Αμρ Ουάρντα στον Ατρόμητο για τη σεζόν 2024/25.
Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα με ελεύθερη μεταγραφή, με τον νέο μας ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Ο Αμρ Ουάρντα είναι γεννημένος στις 17 Σεπτεμβρίου του 1993 και αγωνίζεται με την ίδια ευκολία και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό και φυσικά είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό, πόσω μάλλον στους φιλάθλους της ομάδας μας.

Με το Αστέρι στο στήθος, ο Αμρ Ουάρντα έχει πραγματοποιήσει δύο θητείες και συγκεκριμένα τη σεζόν 2017/18 και το δεύτερο μισό της σεζόν 2018/19, συμβάλλοντας τα μέγιστα στις εξαιρετικές πορείες της ομάδας μας που τερμάτισε δύο σερί αγωνιστικές περιόδους στην 4η θέση, εξασφαλίζοντας το ευρωπαϊκό εισιτήριο στα προκριματικά του Europa League.

Μάλιστα, χάρη στην απόδοσή του με τη φανέλα του Ατρόμητου, στο τέλος της σεζόν 2017/18 αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος, έχοντας σε 28 συμμετοχές, 11 γκολ και επτά ασίστ και επιπλέον ήταν μέλος της εθνικής Αιγύπτου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, παίζοντας και στα τρία ματς της εθνικής του ομάδας στη διοργάνωση.

Συνολικά με τον Ατρόμητο έχει 42 συμμετοχές, σκοράροντας 13 γκολ και μοιράζοντας εννιά ασίστ. Eξάλλου, ο Αμρ Ουάρντα έχει φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα των Παναιτωλικού (2015-17), ΠΑΟΚ (2018, 2021), Βόλου (2020/21), ΑΕΛ (2019/20), Ανόρθωσης (2021-2023) με την οποία αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος Κύπρου για τη σεζόν 2021/22 και Πανσερραϊκού.

Μετά την και την τυπική ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Αμρ Ουάρντα που επέλεξε και πήρε τη φανέλα με τον αριθμό «7» πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις στο atromitosfc.gr.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι και πάλι εδώ στον Ατρόμητο. Όλοι ξέρετε τι σημαίνει αυτή η ομάδα για μένα. Πάντα έλεγα ότι ο Ατρόμητος είναι μια οικογένεια, το είχα δηλώσει, το είχα πανηγυρίσει και με μια μπλούζα ότι εδώ είναι μια οικογένεια και είμαι ενθουσιασμένος που σήμερα επιστρέφω σε αυτή την οικογένεια.

Ο Ατρόμητος με έχει στηρίξει σε δύσκολες στιγμές, όταν κανείς δεν με πίστευε! Με τον Ατρόμητο έχουμε κάνει μαζί εκπληκτικά πράγματα, έχουμε βγει Ευρώπη δύο φορές κι εγώ προσωπικά έχω αναδειχθεί MVP του πρωταθλήματος. Οι στόχοι μου τώρα δεν είναι διαφορετικοί. Θέλω να βγω πάλι MVP και μαζί να επιστρέψουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο, τον κ. Σπανό, για την εμπιστοσύνη. Είχαμε όλα αυτά τα χρόνια επικοινωνία και ήξερε πόσο πολύ ήθελα να επιστρέψω. Ευχαριστώ, όμως, και τον Τεχνικό Διευθυντή, τον κ. Γιάννη Αγγελόπουλο και φυσικά τον προπονητή, τον Πάμπλο Γκαρσία, με τον οποίο πάντα έχω μια εξαιρετική συνεργασία, με καταλαβαίνει και τον καταλαβαίνω και θεωρώ όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πάλι σπουδαία πράγματα.

Τέλος, θέλω να αναφερθώ και στους φιλάθλους μας. Έχουμε περάσει εκπληκτικές στιγμές μαζί, έχουμε πανηγυρίσει πολλά γκολ και θέλω τώρα να ξαναζήσουμε ίδιες στιγμές και να πάμε σαν οικογένεια τον Ατρόμητο ψηλά. Αυτοί στην εξέδρα, παίκτες και προπονητής από το γήπεδο, να κάνουμε τα πάντα για να έχουμε μια χρονιά για την οποία ο κόσμος θα χαμογελά».


Ειδήσεις σήμερα:

Γκάβιν Νιούσομ: Ο 56χρονος κυβερνήτης της Καλιφόρνια που θέλουν οι Δημοκρατικοί να αντικαταστήσει τον Μπάιντεν

Τουρκία: Ατύχημα σε κυλιόμενη σκάλα στο μετρό της Σμύρνης με 11 τραυματίες - Δείτε βίντεο

Νίκος Καρβέλας: Άνοιξε κανάλι στο Youtube και ζητά να γκρεμιστούν οι εκκλησίες για να καταπολεμηθεί η φτώχεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr