ΑΕΚ: Δεύτερο φιλικό τεστ με την Μπέρσχοτ στην Ολλανδία

Η ΑΕΚ δίνει το δεύτερο φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους με αντίπαλο τη βελγική Μπέρσχοτ, σε ένα ματς τεσσάρων 30λεπτων

Το δεύτερο φιλικό ματς στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της δίνει στις 14:00 η ΑΕΚ με αντίπαλο τη βελγική Μπέρσχοτ (Cosmote Sport 1) στο Μπουργκ-Χάαμστεντ της Ολλανδίας.

Μετά τη βαριά ήττα από την Άλκμααρ με σκορ 6-0, πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο θα έχει διάρκεια τεσσάρων 30λεπτων, κάτι που θα δώσει τη δυνατότητα στον Ματίας Αλμέιδα να τεστάρει το σύνολο των παικτών που έχει μαζί του.

Ο «Πελάδο» θα έχει στη διάθεσή του τον Λιούμπισιτς, ο οποίος από χθες επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, όπως και τους Ελίασον και Γιόνσον, οι οποίοι χθες το απόγευμα έκαναν αποφόρτιση, ενώ εκτός είναι ο Τσιλούλης που έχει υποστεί διάστρεμμα.

Με βάση τις δοκιμές που έχει κάνει ο Αλμέιδα, ένα πιθανό σχήμα θα αποτελείται από τους Θεοχάρη στο τέρμα, Χατζισαφί, Μουκουντί, Μήτογλου, Ρότα στην άμυνα, Γιόνσον με Μάνταλο ή Λιούμπισιτς στον άξονα, Ελίασον και Φερνάντες στις πλευρές και τον Ζίνι πίσω από τον προωθημένο Λιβάι Γκαρσία.

Χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια του φιλικού που θα έχει συνολική διάρκεια 120 λεπτών εκτός από τον Γαλανόπουλο αναμένεται να πάρουν και οι Αγγελόπουλος, Κοσίδης, Χρυσόπουλος, Πήλιος, Ραντόνια, Φοφανά, Ρουκουνάκης, Κάτσικας, Μαχαίρας, Γκολφίνος, Θεοδωρίδης.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr