«Τύφλα» να 'χει ο Ακαϊντίν: Στη Βραζιλία αντάλλαξαν 5 πάσες και έβαλαν μυθικό αυτογκόλ, δείτε βίντεο

«Τύφλα» να 'χει ο Ακαϊντίν: Στη Βραζιλία αντάλλαξαν 5 πάσες και έβαλαν μυθικό αυτογκόλ, δείτε βίντεο

Ένα από τα πιο τρελά αυτογκόλ της σεζόν μπήκε στη Βραζιλία

sport-resife-aytogkol
Την ώρα που η προσοχή των ποδοσφαιριρόφιλων είναι στραμμένη στο Euro 2024 και το Copa America 2024, σε κάποια πρωταθλήματα η δράση συνεχίζεται κανονικά.

Ένα από αυτά είναι και η βραζιλιάνικη Serie B, που έχει φτάσει αισίως στην 13η αγωνιστική της, με τις βαθμολογικές διαφορές να παραμένουν σε κοντινές αποστάσεις από την 1η έως και τουλάχιστον την 11η θέση.

Ανταγωνιστικό επίπεδο ή κρύες ομάδες μέχρι να πάρουν τα πάνω τους; Αν κρίνουμε από το ματς της Σπορτ Ρεσίφε κόντρα στη Νοβορισόντινο, μάλλον το δεύτερο.

Η αναμέτρηση -που έγινε στις 26/6- ξεκινάει και τίποτα δεν προμηνύει αυτό που θα ακολουθήσει στα πρώτα 18 δευτερόλεπτα. Η γηπεδούχος Σπορτ Ρεσίφε έχει τη σέντρα και αρχίζει να αλλάζει πάσες για να βρει χώρους και να βγει κατευθείαν μπροστά. Μία, δυο, πέντε πάσες και... 0-1 για τη Νοβορισόντινο, που έστειλε την αντίπαλό της ξανά στη σέντρα χωρίς να ακουμπήσει τη μπάλα!

Ποιος να φταίει, άραγε, περισσότερο; Ο αμυντικός Άλισον Κασιάνο ή ο τερματοφύλακας Καΐκε Φράνσα που βγήκε από το τέρμα του; Αν κρίνουμε από το βίντεο, το μερίδιο ευθύνης βαραίνει τον πρώτο, με τον πορτέρο της Σπορτ Ρεσίφε να έχει σηκώσει και το χέρι του για να δείξει τόσο το πού βρίσκεται όσο και να υποδείξει την πάσα στον αμυντικό που είχε δίπλα του.

Κλείσιμο
Τελικά οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και ένα δικό τους γκολ, με πέναλτι στο 38'. Το τελικό σκορ 1-2 διαμορφώθηκε περίπου δέκα λεπτά πριν το φινάλε.

Δείτε το επικό αυτογκόλ στα γήπεδα της Βραζιλίας:



Το αυτογκόλ του Άλισον Κασιάνο ήρθε περίπου τέσσερις ημέρες μετά το επικό αυτογκόλ του Σαμέτ Ακαϊντίν, πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, με τη φανέλα της εθνικής Τουρκίας κόντρα στην Πορτογαλία για το Euro 2024.

Θυμηθείτε τη φάση εδώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης