Μια ανάσα από τον Πέντρο Ρεμπότσο ο Παναθηναϊκός - Δείτε βίντεο

Μια ανάσα από τον Πέντρο Ρεμπότσο ο Παναθηναϊκός - Δείτε βίντεο

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον 29χρονο Πορτογάλο μπακ, Πέντρο Ρεμπότσο, που αποτελεί τον εκλεκτό για το αριστερό άκρο της άμυνας - Ο παίκτης είχε απασχολήσει πολύ έντονα τον ΠΑΟΚ το 2021

rebocho
Ο Πέντρο Ρεμπότσο είναι ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς το Τριφύλλι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον 29χρονο Πορτογάλο μπακ, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Γκινγκάμπ, Λεχ Πόζναν, Μπεσίκτας, Πάσος Φερέιρα και πέρσι στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας με την φανέλα της Αλ Καλίζ.

Pedro Rebocho - Goals and Skills | Lech Poznań


Ο Ρεμπότσο συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που ήθελε ο Ντιέγκο Αλόνσο για να καλύψει το κενό που άφησε η αποδέσμευση του Χουάνκαρ στη θέση του αριστερού μπακ.

Κλείσιμο
Ο έμπειρος άσος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμένεται τις επόμενες ώρες να υπογράψει και να ανακοινωθεί από την «πράσινη» ΠΑΕ, καλύπτοντας μαζί με τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς τη θέση αυτή.

Ο Παναθηναϊκός παράλληλα με την υπόθεση του Δημήτρη Γιαννούλη, δούλευε την περίπτωση αυτή και από την στιγμή που δεν προέκυψε deal με τον Έλληνα μπακ, ο τεχνικός διευθυντής του κλαμπ, Γιάννης Παπαδημητρίου ενεργοποίησε το plan b.

Το όνομα του Ρεμπότσο δεν είναι άγνωστο στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό, καθώς το 2021 αποτέλεσε μεγάλο στόχο του ΠΑΟΚ.

Το who is who του Πέντρο Ρεμπότσο

Ο 29χρονος αριστερός μπακ γεννήθηκε στην Εβόρα της Πορτογαλίας και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στα τμήματα των ακαδημιών της Μπενφίκα όπου και παρέμεινε μέχρι και το καλοκαίρι του 2016, όταν και έφυγε ως ελεύθερος, χωρίς να προλάβει να παίξει στην πρώτη ομάδα, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Μορεϊρένσε.

Έμεινε εκεί ένα χρόνο και μετά από 34 συμμετοχές με έξι ασίστ και την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, η Μπενφίκα αποφάσισε να κινηθεί για να τον αποκτήσει ξανά αντί 150 χιλ. ευρώ. Όμως, δεν τον κράτησε παρά μία μέρα, αφού τον πούλησε εκ νέου στην Γκινγκάμπ αντί 550 χιλ. ευρώ.

Στην γαλλική ομάδα παρέμεινε δύο χρόνια κάνοντας γεμάτες σεζόν και στο ξεκίνημα της τρίτης έφυγε δανεικός για την Μπεσίκτας, με την τουρκική ομάδα να πληρώνει ενοίκιο 400 χιλ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Εκεί έκανε 18 συμμετοχές, όμως η ομάδα της Κωνσταντινούπολης δεν τον κράτησε τελικά.

Επέστρεψε πίσω στην γαλλική ομάδα, όπου έμεινε ένα εξάμηνο, μέχρι να φύγει δανεικός τον Γενάρη του 2021 για έξι μήνες στην Πάσος Φερέιρα. Γύρισε από κει το καλοκαίρι και στην συνέχεια παραχωρήθηκε στην πολωνική Λεχ Πόζναν αντί 150 χιλ. ευρώ.

Pedro Rebocho - Dribbling Skills, Crosses & Passes (Beşiktaş JK 2019/2020)


Παρέμεινε εκεί δύο χρόνια κερδίζοντας ένα πρωτάθλημα (2022) και πραγματοποιώντας 62 συμμετοχές, κατά τις οποίες σκόραρε ένα γκολ κι έδωσε δέκα ασίστ μέχρι να αποχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος για την Σαουδική Αραβία.

Υπέγραψε στην Αλ Καλίζ με την οποία έκανε μία γεμάτη σεζόν πραγματοποιώντας 37 συμμετοχές, δίνοντας και πέντε ασίστ στα περισσότερα από 3,2 χιλ. λεπτά που αγωνίστηκε.

Είναι διεθνής με όλα τα μικρά ηλικιακά κλιμάκια της Πορτογαλίας, όμως δεν μπόρεσε ποτέ να φτάσει στην μεγάλη ομάδα των Ιβήρων.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης