Ολυμπιακός - Αντίο στον Σίκμα: «Ήσουν ένας πραγματικός παίκτης ομάδας»

Ολυμπιακός - Αντίο στον Σίκμα: «Ήσουν ένας πραγματικός παίκτης ομάδας»

Ο Σίκμα δεν κατάφερε να προσφέρει όσα θα ήθελε τόσο εκείνος, όσο και ο Ολυμπιακός και το διαζύγιο των δύο πλευρών ήρθε ως φυσιολογική εξέλιξη

sikma
Ο Λουκ Σίκμα αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ανανέωσαν τη συνεργασία τους τον Αμερικανό φόργουορντ, όπως αναμενόταν, μετά από τον έναν χρόνο κοινής πορείας, αναγνωρίζοντας πως υπήρξε ένας παίκτης ομάδας.

«Ευχαριστούμε Λουκ Σίκμα για την προσφορά σου. Ήσουν ένας πραγματικός παίκτης ομάδας. Καλή τύχη στις μελλοντικές σου προσπάθειες» αναφέρει το ποστ του Ολυμπιακού για τον 35χρονο που αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.



Ο Σίκμα δεν κατάφερε να προσφέρει όσα θα ήθελε τόσο εκείνος, όσο και ο Ολυμπιακός και το διαζύγιο των δύο πλευρών ήρθε ως φυσιολογική εξέλιξη. Τη σεζόν που μας πέρασε, ο Σίκμα μέτρησε στην EuroLeague 2.7 πόντους, ισάριθμα ριμπάουντ και 0.5 ασίστ σε 11 λεπτά μέσο όρο, έχοντας αγωνιστεί σε 22 παιχνίδια.


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης από το υπουργείο Υγείας: Κεντρική πολιτική μας η δραστική μεταρρύθμιση και ανάταξη του ΕΣΥ

Νέο έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ προειδοποιεί για ισχυρές καταιγίδες με κεραυνούς και χαλάζι - Πότε επηρεάζεται η Αττική


«Ο Παναγιώτης είχε χτίσει οικογενειακές σχέσεις με τη Μύκονο» δηλώνει φίλος του Στάθη που δολοφονήθηκε στο Ψυχικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης