Στις 23 Ιουλίου η κλήρωση της Basket League, δεν θα διεξαχθεί τη νέα σεζόν το All Star Game

Ο ΕΣΑΚΕ έκανε γνωστό πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωσξ του νέου πρωταθλήματος που όπως όλα δείχνουν θα έχει και διαφορετικό format

Κάποιες από τις αποφάσεις που θα διαμορφώσουν την αγωνιστική περίοδο 2024-25 πάρθηκαν στη σημερινή (3/7) συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ.

Σε ό,τι αφορά το σύστημα διεξαγωγής της Basket League, αναμένεται να υπάρξει διαφοροποίηση, καθώς γίνονται συζητήσεις για το format, χωρίς, ωστόσο, να έχει επιτευχθεί οριστική συμφωνία.

Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι τη νέα σεζόν δεν θα διεξαχθεί All Star Game, λόγω των υποχρεώσεων των ομάδων στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, αλλά και της εθνικής, η οποία έχει να δώσει τον Νοέμβριο και τον Φεβρουάριο αγώνες για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2025.

Στο μεταξύ, το Super Cup θα διεξαχθεί και φέτος στη Ρόδο, ενώ η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Basket League θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου.

Η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ έχει ως εξής:
«Στην σημερινή (3/7) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ την πρώτη μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου 2023-24 τα μέλη ενημερώθηκαν για την εντυπωσιακή αύξηση των εισιτηρίων της Stoiximan Basket League που ανέρχεται στο 30% σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

Αποφασίστηκε η Κλήρωση της νέας Stoiximan Basket League, του 33ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος να πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου και την ίδια ημέρα να γίνει η Ετήσια Γενική Συνέλευση.

Το Super Cup, η διοργάνωση που θεσμοθέτησε ο ΕΣΑΚΕ το 2020, θα γίνει για τρίτη συνεχή σεζόν στο νησί της Ρόδου, καθώς οι δύο προηγούμενες διοργανώσεις στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Το All Star Game δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω των πολλών υποχρεώσεων των συλλόγων και της Εθνικής ομάδας που περιλαμβάνει το καλεντάρι της καινούργιας σεζόν».

Ειδήσεις σήμερα:

Παρέμβαση εισαγγελέα για την επίθεση Αυγενάκη στον υπάλληλο του αεροδρομίου

Καταργείται το τέλος χαρτοσήμου σε 600 συναλλαγές - Τι αλλάζει με το νέο ψηφιακό πλαίσιο


Τέσσερις προσαγωγές για τη φωτιά στα Γλυκά Νερά - Εξετάζεται να ξέσπασε μετά από πτώση drone
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr