Παναθηναϊκός - Πάφος 0-0: Είχε διάθεση, πολλές απουσίες και... λίγη ουσία στο δεύτερο φιλικό - Δείτε βίντεο

Παναθηναϊκός - Πάφος 0-0: Είχε διάθεση, πολλές απουσίες και... λίγη ουσία στο δεύτερο φιλικό - Δείτε βίντεο

Με καλές και κακές στιγμές, σίγουρα με απουσίες πολλών σημαντικών παικτών, ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 εναντίον της Κυπελλούχου Κύπρου, Πάφου, στο δεύτερο φιλικό του επί αυστριακού εδάφους

PAO-PAFOS
Ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο ξεκίνησε με τον Ντραγκόφσκι κάτω απο τα δοκάρια. Αριστερός μπακ ο Κώτσιρας, δεξιός ο Βαγιαννίδης και ο Γεντβάι με τον Σένκεφελντ οι δύο στόπερ. Αράο και Βιλένα οι κεντρικοί χαφ.

Αριστερός εξτρέμ ο Μαντσίνι, δεξιός ο Λημνιός, επιτελικός μέσος ο Τζούρισιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Γερεμέγεφ. Στο 22’ ο Ζέκα πήρε την θέση του Γεντβάι και γύρισε στο κέντρο της άμυνας ο Αράο στο 4-2-3-1 του Ουρουγουανού προπονητή.

Mε την έναρξη του δευτέρου μέρους μπήκαν στο ματς οι Ντραγκόφσκι, Φικάι, Ρούμπεν. Στο 66’ πέρασαν στον αγώνα και οι Κάτρης, Τσοκάι, Κυριόπουλος, Νικάς, Νταμπίζας, Μπρέγκου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2g219cqti35)
Κλείσιμο


Ξεκάθαρη διάθεση στου δρόμου την αρχή
Το Τριφύλλι έδειξε πάνω στο χορτάρι τα πράγματα που θέλει να βάλει ο Αλόνσο, κυρίως την πίεση ψηλά, τις αρκετές προσπάθειες για άμεση ανάκτηση της κατοχής, το κάθετο παιχνίδι.

Πράγματα που για την εποχή που βρισκόμαστε έγιναν καλά έγιναν και κακά, καθώς ο Παναθηναϊκός είναι ακόμη στην αρχή του δρόμου, αυτό ήταν το πρώτο κανονικό φιλικό του καλοκαιριού.


Από ένα κλέψιμο ψηλά, οι ‘’ πράσινοι ’’ έκαναν και την μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο πρώτο μέρος. Ο Μαντσίνι από αριστερά γύρισε στον Γερεμέγεφ αλλά ο Σουηδός αμαρκάριστος από το ύψος της μικρής περιοχής σούταρε άουτ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2g0ahyzvr29)


Και από ένα κακά εκτελεσμένο high press, η Πάφος απείλησε στο 43’ με το τετ α τετ του Τάνκοβιτς, στο οποίο ο Λοντίγκιν βγήκε νικητής.

Πολλές αλλαγές, ευκαιρία με Τσοκάι ξανά από άμεση επανάκτηση
Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει τις ίδιες βασικές αρχές πάνω στο χορτάρι, χωρίς, όμως, να κάνει αρκετά όμορφα πράγματα με την μπάλα στα πόδια στα τελευταία μέτρα. Από την άλλη δεν απειλήθηκε από την Πάφο και το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό, από τις αρκετές αλλαγές.

Το Τριφύλλι δημιούργησε μόνο μια μεγάλη στιγμή με τον Τσοκάι στο 81’ έπειτα από άμεση επανάκτηση της κατοχής έξω από την περιοχή του αντιπάλου, με τον κίπερ των Κυπρίων να έχει την απάντηση.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2g1tmkh4y8p)


Το πρώτο επί της ουσίας φιλικό του Παναθηναϊκού έμεινε στο 0-0. Σε ατομικό επίπεδο ξεχώρισε ο Λοντίγκιν για μία-δύο σπουδαίες επεμβάσεις και ο Γουίλιαν Αράο τόσο στο 6 όσο και ως κεντρικός αμυντικός αλλά και ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Παρέμβαση εισαγγελέα για την επίθεση Αυγενάκη στον υπάλληλο του αεροδρομίου

Καταργείται το τέλος χαρτοσήμου σε 600 συναλλαγές - Τι αλλάζει με το νέο ψηφιακό πλαίσιο


Τέσσερις προσαγωγές για τη φωτιά στα Γλυκά Νερά - Εξετάζεται να ξέσπασε μετά από πτώση drone
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης