Αμερικανικό fund ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟ

Αμερικανικό fund ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟ

Πολύφερνος...γαμπρός είναι ο Παναθηναϊκός αφού προέκυψε και νέος ενδιαφερόμενος επενδυτής απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Αμερικανικό fund ενδιαφέρεται για τον ΠΑΟ
Πολύφερνος...γαμπρός είναι ο Παναθηναϊκός αφού προέκυψε και νέος ενδιαφερόμενος επενδυτής απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για την εταιρεία «Αction Capital» που μεσολαβεί για λογαριασμό αμερικανικών κεφαλαίων! Οι Αμερικάνοι φέρεται να έχουν ζητήσει την πραγματοποίηση οικονομικού ελέγχου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκειμένου στη συνέχεια να προσκομίσουν πρόταση για την ΠΑΕ. Μάλιστα, την Πέμπτη αναμένεται στην Αθήνα ο General Manager της εταιρείας έτσι ώστε να γίνουν οι πρώτες συζητήσεις,
όπως μετέδωσε η εκπομπή "Δίκη" στο ΣΚΑΪ.

Πρόκειται για περίπτωση αντίστοιχη με εκείνη της Arboris Capital, με τη διαφορά πως αυτή τη φορά τα funds που διακινούνται, προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
Κλείσιμο

Επίσης, τις τελευταίες μέρες είχαν κυκλοφορήσει φήμες για ενδιαφέρον Ρώσων επιχειρηματιών, κάτι όμως που δεν επιβεβαιώθηκε.

Στο μεταξύ, ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Ελ Σαούντ αναμένεται να θεωρήσει το γνήσιο της υπογραφής το οποίο θα έχει στα χέρια του μέσω e-mail ο Έλληνας δικηγόρος του, ενώ αύριο ο Βλάσης Τσάκας θα φέρει το πρωτότυπο.

«Αρχίζουμε τις συζητήσεις και δεχόμαστε πλέον ότι η πρόταση είναι σοβαρή από τη στιγμή που θα έρθει το γνήσιο της υπογραφής» δηλώνει η πλευρά του Γιάνν Β.Βαρδινογιάννη.

«Κάνουμε κάθε προσπάθεια να είμαστε την άλλη εβδομάδα στην Ελλάδα και ελπίζω να δω τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι του. Δεν θα υπάρξει πρόβλημα και θα είμαι σύντομα εκεί» δήλωσε ο πρίγκιπας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης