Ο Αλμέιδα μίλησε για τη βελτίωση της ΑΕΚ, τον Περέιρα και την σαπουνόπερα με Πινέδα

Ο Αλμέιδα μίλησε για τη βελτίωση της ΑΕΚ, τον Περέιρα και την σαπουνόπερα με Πινέδα

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για όλα όσα αφορούν την ΑΕΚ σε επίπεδο προσώπων (Περέιρα, Πινέδα, Άμραμπατ) και μη, αναγνώρισε τη δουλειά της διοίκησης και αναφέρθηκε στην εικόνα της Ένωσης στο φιλικό με την Μπέρσοτ

Almeida
Με την ολοκλήρωση της φιλικής αναμέτρησης στο Μπουργκ Χάαμστεντ εννοείται πως ο Ματίας Αλμέιδα δεν παρέλειψε να μιλήσει στους απεσταλμένους των ΜΜΕ για τον αγώνα και όχι μόνο... Εννοείται πως πάντα έχει σημασία και αξία όσα λέει ο εκάστοτε προπονητής μετά το τέλος αγώνων, επίσημων, αλλά και φιλικών, αλλά ακόμη μεγαλύτερη αξία έχουν τα λόγια που αναφέρει για τα υπόλοιπα ζητήματα. Ειδικά στην ΑΕΚ και στα μεταγραφικά θέματα με δεδομένο ότι υπάρχουν πολλά ανοιχτά ακόμη. Εξέφρασε σίγουρα την ικανοποίησή του που θα έχει πλέον τερματοφύλακα με την άφιξη Μπρινιόλι αλλά και μαζί του ξανά τον Άμραμπατ.

Όμως η κουβέντα πήγε και στον Πινέδα την υπόθεση του οποίου χαρακτήρισε ότι επιχειρούν να την κάνουν... σαπουνόπερα και γι' αυτό δεν θέλει να πάρει μέρος σε όλο αυτό. Όμως τοποθετήθηκε ουσιαστικά και δεν απέφυγε να πει τι περιμένει ο ίδιος. Εστίασε εννοείται και στον Τούκου Περέιρα δείχνοντας πολύ ευχαριστημένος (εξήγησε το γιατί μάλιστα) για την εξέλιξη που αφορά την διαφαινόμενη απόκτησή του από την Ένωση.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Αργεντινός προπονητής:
Αν μπορεί να μας κάνει ένα πρώτο σχόλιο για την αναμέτρηση και αν θεωρεί ότι είναι κοντά σε αυτά που δουλεύει και θέλει να βλέπει:
«Σε διαφορά με το προηγούμενο παιχνίδι είχαμε μια βελτίωση. Είναι φυσιολογικοί οι χρόνοι πλέον σε αυτή την φάση της προετοιμασίας, γιατί είναι διαφορετικοί οι χρόνοι, τα πόδια είναι πιο ελεύθερα… Οι ποδοσφαιριστές πιστεύω ότι σήμερα ήταν πιο ήρεμοι και μπορούσαν και έπαιρναν περισσότερες αποφάσεις».

Ήρθε πριν την αναμέτρηση ο Άμραμπατ, στο ξενοδοχείο περιμένει τον τερματοφύλακα (Μπρινιόλι), αισθάνεται λίγο πιο άνετα τώρα;
Κλείσιμο
«Ποτέ δεν ήμουν ανήσυχος, είμαι προπονητής, είναι δουλειά μου σ’ αυτό και δουλεύω με τους ποδοσφαιριστές που έχω και με αυτούς που θα έρθουν…».

Σε περίπου 20 μέρες η ΑΕΚ έχει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι. Σε τι ποσοστό ετοιμότητας αλλά και μεταγραφών θα θέλει ο ίδιος να είναι η ομάδα τότε;
«Υπάρχει πάντα μια πραγματικότητα, εμείς σε συνδυασμό με την διοίκηση τον τελευταίο μήνα, που θεωρητικά ήταν διακοπών, δεν είχαμε καμία ημέρα διακοπών, κάναμε αρκετές κινήσεις. Σε προσωπικό επίπεδο έχω δει πάνω από 100 ποδοσφαιριστές και όταν βλέπω ποδοσφαιριστές τους αναλύω μια ώρα τον καθένα. Υπάρχουν κάποιες προτάσεις που ήδη έχουν γίνει σε διάφορους ποδοσφαιριστές εδώ και 15 μέρες, με μια μεγάλη προσπάθεια από τον νέο ιδιοκτήτη και από την διοίκηση μας. Οι ποδοσφαιριστές κοιτάνε να δουν αν θα έχουν κάποιες άλλες πιθανότητες να πάνε κάπου αλλού και μετά θα αποφασίσουν να δώσουν μια απάντηση και στις προτάσεις που έχει κάνει η ΑΕΚ. Μόλις τελείωσε το πρωτάθλημα μιλήσαμε για τις ενισχύσεις και για τις θέσεις που θέλουμε και έχει εδώ και ένα μήνα που έχουμε έτοιμο και το Plan B μέχρι το Z, οπότε περιμένουμε. Όσο περισσότερο αργήσουν να απαντήσουν οι παίκτες τόσο πιο μακριά θα είναι από αυτά που θα έχω ζητήσει για να ενισχυθεί η ομάδα. Γνωρίζετε πάρα πολύ καλά ότι από την πρώτη μέρα που βρίσκομαι στην ομάδα έχω πει ότι οι προετοιμασίες είναι θεμελιώδης σημασίας για την ομάδα».

“Χαίρεται" που αποκλείστηκε νωρίς το Μεξικό και πως ο ίδιος αντιμετωπίζει την υπόθεση με τον Πινέδα;
«Πρώτα από όλα ήθελα να πάει καλά το Μεξικό γιατί έχω και μια ιδιαίτερη σχέση και είναι και ο Ορμπελίν εκεί. Έπειτα εγώ σε αυτή τη σαπουνόπερα δεν θέλω να συμμετέχω. Εγώ περιμένω τον ποδοσφαιριστή να γυρίσει και μετά είναι αποφάσεις που δεν εξαρτώνται από εμένα».

Αν υποθετικά ερχόταν ένας παίκτης σαν τον Περέιρα πως θα του φαινόταν;
«O Περέιρα είναι κοντά, μπορεί να βοηθήσει στο να γίνει ωραίο το παιχνίδι μας με την εμπειρία του. Αλλά αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι όταν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να έρθουν. Γιατί αν σήμερα είδατε εδώ τον Άμραμπατ είναι επειδή ο Άμραμπατ ήθελε να έρθει. Οπότε εγώ εκτιμώ τους ποδοσφαιριστές που αποφασίζουν να υπερασπιστούν την φανέλα της ΑΕΚ, όπως εγώ έχω αποφασίσει να υπερασπιστώ την ΑΕΚ. Ξέρω όταν μιλάω με ποδοσφαιριστές, όπως έχω μιλήσει με τον Περέιρα, τον γνωρίζω και ξέρω πόσες πιθανότητες έχουν να πάνε σε άλλα πρωταθλήματα και να βγάλει περισσότερα χρήματα. Αυτό που μου αρέσει είναι όταν συμφωνούνε ότι θέλουν να είναι πρωταθλητές. Εγώ θέλω αυτούς τους παίκτες, αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές που θα πρέπει να εκπροσωπούν την ΑΕΚ. Να έχουν όρεξη».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Παρέμβαση εισαγγελέα για την επίθεση Αυγενάκη στον υπάλληλο του αεροδρομίου

Καταργείται το τέλος χαρτοσήμου σε 600 συναλλαγές - Τι αλλάζει με το νέο ψηφιακό πλαίσιο


Τέσσερις προσαγωγές για τη φωτιά στα Γλυκά Νερά - Εξετάζεται να ξέσπασε μετά από πτώση drone
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης