Αντετοκούνμπο: Η φωτογραφία με τον Καραλή, το ραντεβού στο Παρίσι και το δικό του σόου στο ΣΕΦ - Δείτε βίντεο

Ο Greek Freak έκανε την τρίτη πιο παραγωγική εμφάνισή του με το εθνόσημο - «Dinner in Paris» έγραψε ο Manolo στο Instagram

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Εθνικής ομάδας στην άνετη νίκη επί της Δομινικανής Δημοκρατίας, με τον Greak Freak να προσφέρει θέαμα και ουσιαστική βοήθεια στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ έδωσε μια εντυπωσιακή παράσταση στο παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, σημειώνοντας 32 πόντους (10/10 δίποντα, 1/1 τρίποντο) με 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ σε μόλις 18'10" συμμετοχής. Σημειώνεται ότι στο ημίχρονο είχε σκοράρει ήδη 15 πόντους, ενώ η λήξη του αγώνα σηματοδότησε την τρίτη πιο παραγωγική εμφάνισή του με το εθνόσημο.

Ο απολογισμός του Γιάννης Αντετοκούνμπο:

32 πόντοι
10/10 δίποντα
1/1 τρίποντο
9/13 βολές
2 ριμπάουντ
2 ασίστ
2 κλεψίματα
1 μπλοκ
1 λάθος
34 PIR
Χρόνος συμμετοχής: 18'10"

Ο Greek Freak ήταν επιβλητικός καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο χάρισε ένα από τα πιο εντυπωσιακά στιγμιότυπα κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου: Ο Αντετοκούνμπο απογειώθηκε μπροστά από τον Τζιν Μοντέρο, τον «έκοψε» στον αέρα με άνεση και προκάλεσε τόσο την έκρηξη του ΣΕΦ, όσο και το σχόλιο της FIBA: «Scary hours» (μτφ. τρομακτικές ώρες).


Dinner in Paris

Στο κατάμεστο ΣΕΦ βρέθηκε και ο αθλητής του άματος επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος μετά το φινάλε της αναμέτρησης έδωσε ένα από τα highlights της βραδιάς. Πριν από περίπου ένα μήνα ο Καραλής πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ πριν μερικές ημέρες κατέρριψε για δεύτερη φορά το Πανελλήνιο Ρεκόρ πηδώντας στα 5,92 μέτρα.

Ο 24χρονος άλτης φωτογραφήθηκε με τους Antetokounbros της «Επίσημης Αγαπημένης», Γιάννη, Θανάση και Κώστα, δίνοντας ραντεβού για το Παρίσι.

«Dinner in Paris», έγραψε χαρακτηριστικά ο «Μανόλο» στη λεζάντα της ανάρτησής του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram καθώς ο ίδιος θα είναι «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες που ξεκινούν 26 Ιουλίου και ολοκληρώνονται στις 11 Αυγούστου 2024.


Τι Γιάννης, τι Γιαννάκης

Ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στο πλαίσιο της νίκης της Εθνικής Ανδρών επί της Δομινικανής Δημοκρατίας για το Προολυμπιακό Τουρνουά του ΣΕΦ.

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης, αγκάλιασε τον αστέρα του παγκόσμιου μπάσκετ, Γιάννη Αντετοκούνμπο, σε μία στιγμή που ένωσε δύο ολόκληρες γενιές με το εθνόσημο, ενώ σημειώνεται ότι το στιγμιότυπο αποτυπώθηκε μετά από την απονομή του τίτλου του MVP στον Έλληνα σούπερ σταρ, για τη μεγάλη εμφάνιση που πραγματοποίησε.



Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκόβει τα σενάρια απόσυρσης ο Μπάιντεν - «Κανένας δεν με διώχνει, δεν φεύγω»

Νέα πρόκληση από τον Ράμα με την απογραφή της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία

Πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον μπατζανάκη του στο γλέντι για την κουρά των προβάτων στο Λασίθι - Παραδόθηκε ο δράστης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr