Στην Κλαμπ Μπριζ για 4 χρόνια ο Χρήστος Τζόλης - Ανακοινώθηκε από τους πρωταθλητές Βελγίου

Στην Κλαμπ Μπριζ για 4 χρόνια ο Χρήστος Τζόλης - Ανακοινώθηκε από τους πρωταθλητές Βελγίου

Από την  Φορτούνα Ντίσελντορφ στη Μπριζ ο 22χρονος Έλληνας ποδοσφαιριστής 

6248757
Ο Χρήστος Τζόλης άφησε τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κλαμπ Μπριζ.

Από τις αρχές της εβδομάδας ήταν λίγο πολύ γνωστό ότι οι δύο πλευρές (παίκτης και Βέλγοι) βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις, εμπόδιο δεν προέκυψε και η μεταγραφή είναι πια επίσημη.


Κλείσιμο

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων, ο 22χρονος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Βελγίου, που χρησιμοποίησαν μια ρήτρα βάσει της οποίας θα πληρώσουν στη Φορτούνα το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ (το ποσό της μεταγραφής θα ήταν διαπραγματεύσιμο από τις 15 Ιουλίου και μετά).

«Αυτό που ήταν αναμενόμενο συνέβη», δήλωσε ο Κλάους Άλοφς, μέλος του διοικητικού συμβουλίου, και πρόσθεσε: «Από αθλητική άποψη, θα θέλαμε να κρατήσουμε τον Χρήστο μαζί μας. Από οικονομική, όμως, είναι μια απαραίτητη και θετική εξέλιξη για τη Φορτούνα».

Ο Έλληνας επιθετικός (15 διεθνείς συμμετοχές, 2 γκολ) ήρθε στο Ντίσελντορφ με δανεισμό από τη Νόριτς το καλοκαίρι του 2023 και έκανε τεράστια εντύπωση.

Χάρη στα 22 γκολ που πέτυχε, κέρδισε το βραβείο πρώτου σκόρερ της 2ης κατηγορίας - μοιράζεται τον τίτλο με τον Χάρις Ταμπάκοβιτς της Χέρτα και τον Ρόμπερτ Γκλάτζελ του Αμβούργου οι οποίοι σημείωσαν επίσης τον ίδιο αριθμό γκολ.

Ωστόσο, ο Τζόλης ήταν ο πιο αποτελεσματικός από τους προαναφερέντες σημειώνοντας ένα γκολ κάθε 108 λεπτά - ο Ταμπάκοβιτς το έκανε κάθε 116 λεπτά και ο Γκλάτζελ κάθε 120.

«Ο Χρήστος κέρδισε τις καρδιές των φιλάθλων, ταυτίστηκε 100% με τη Φορτούνα και διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία μας», δήλωσε ο Αλοφς.

Ο αθλητικός διευθυντής Κρίστιαν Βέμπερ πρόσθεσε:

«Η μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι ήταν απόλυτα επιτυχημένη σε πολλαπλά επίπεδα. Από τη μία πλευρά, ο Τζόλης μπόρεσε να αναπτυχθεί εξαιρετικά τόσο αθλητικά όσο και προσωπικά, από την άλλη, η ομάδα επωφελήθηκε από την ατομική του ποιότητα και επίσης πέτυχε σημαντικά έσοδα από τη μεταγραφή.»

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι Βρετανοί ψηφίζουν σε σπίτια, εκκλησίες και παιδικούς σταθμούς - Ένα βήμα πριν την εξουσία οι Εργατικοί μετά από 14 χρόνια

«Ήταν σαν αδέρφια»: Σε σοκ οι οικογένειες θύματος και δράστη στην Κρήτη


Mητσοτάκης: Εντυπωσιακή η μείωση της ανεργίας, έκτακτη ενίσχυση των συνταξιούχων τα Χριστούγεννα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης