Γκάλης: Έχουμε μάθει τον Έλληνα να αγαπάει το μπάσκετ, πιστεύω είμαστε φαβορί για να προκριθούμε - Βίντεο

Γκάλης: Έχουμε μάθει τον Έλληνα να αγαπάει το μπάσκετ, πιστεύω είμαστε φαβορί για να προκριθούμε - Βίντεο

O Νίκος Γκάλης συναντήθηκε και συνομίλησε στο ΣΕΦ με άτομα που έχουν πρόβλημα όρασης 

5941962
Ο θρυλικός Νίκος Γκάλης βρέθηκε στο ΣΕΦ και στο δεύτερο αγώνα της Εθνικής απέναντι στην Αίγυπτο, για το Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ 2024.

Πριν το τζάμπολ του αγώνα συναντήθηκε και συνομίλησε με άτομα που έχουν πρόβλημα όρασης, δίνοντας το μήνυμα της συμπερίληψης. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΕΟΚ., Βαγγέλης Λιόλιος ανακοίνωσε ότι ο «γκάνγκστερ» θα είναι ο πρεσβευτής της ΕΟΚ σε όλες τις δράσεις κοινωνικής ευθύνης.



Κλείσιμο
«Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο (σ.σ. τον Βαγγέλη Λιόλιο) για τα ωραία λόγια. Σε ευχαριστώ για την πρόσκληση σε αυτό το event. Είναι πολύ σημαντικό και για μένα. Ο αθλητισμός είναι για όλους. Είναι από τα λίγα πράγματα που ενώνει όλο τον κόσμο. Χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι εδώ, εύχομαι να έχουμε καλή συνεργασία. Ο αθλητισμός είναι για όλα τα παιδιά, για όλο τον κόσμο», τόνισε ο Γκάλης.

Για το αν θα δούμε την Εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Πιστεύω ότι έχουμε μία καλή ομάδα. Θέλω να πιστέψω ότι είμαστε το φαβορί για να προκριθούμε και μετά έχει ο Θεός να δούμε σιγά σιγά μέχρι το επόμενο».

Για το ότι επέστρεψε στο ΣΕΦ: «Είναι πολύ συγκλονιστικό που βρίσκομαι ξανά σε αυτό το γήπεδο, σαν να ήμουν εδώ χθες. Το χαρήκαμε όλοι».

Για την αγάπη του Έλληνα για το μπάσκετ: «Έχουμε μάθει τον Έλληνα να αγαπάει το μπάσκετ. Έχει μπει στο πετσί του. Εγώ θέλω, όπως όλοι να ξαναζήσουμε κάθε χρόνο μεγάλες στιγμές».

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Αντώνης Ρέμος: Δεν έχω φοροδιαφύγει, δεν με κάλεσαν ποτέ για εξηγήσεις

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Στο μικροσκόπιο της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος η οικονομική κατάσταση του 54χρονου τοπογράφου

H κίνηση της χρονιάς - Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Βεζένκοβ και υπογράφει πενταετές συμβόλαιο για 17 εκατ. ευρώ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης