Χωρίς τον Κώστα Αντετοκούνμπο με Σλοβενία η εθνική ομάδα

Χωρίς τον Κώστα Αντετοκούνμπο με Σλοβενία η εθνική ομάδα

Ο Έλληνας σέντερ πήγε στα αποδυτήρια κατά με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και δεν επέστρεψε στο παρκέ

kwstas_anteto
Χωρίς τον Κώστα Αντετοκούνμπο θα υποχρεωθεί ν΄ αντιμετωπίσει τη Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς η εθνική, το ερχόμενο Σάββατο (6/7, 17:30) στον ημιτελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά του Πειραιά. Ο Κώστας Αντετοκούνμπο τραυματίστηκε στα μισά της 2ης περιόδου του αγώνα της εθνικής με την Αίγυπτο (4/2). Ο Έλληνας σέντερ πήγε στα αποδυτήρια κατά με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και δεν επέστρεψε στο παρκέ.

Όπως προέκυψε λίγη ώρα μετά τη νίκη της εθνικής και την πρόκριση στα ημιτελικά ως πρώτη του Β΄ ομίλου, ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα πρέπει να μείνει εκτός για να μην επιβαρυνθεί, αφού δεν προλαβαίνει το ιατρικό επιτελείο να τον έχει έτοιμο.

«Ο Κώστας Αντετοκούνμπο πήγε για μαγνητική, σύντομα θα ξέρουμε. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι αρνητικό και ελπίζουμε να τον έχουμε μαζί μας το Σαββατοκύριακο. Η υγεία είναι πάνω από όλα», ανέφερε συγκεκριμένα ο ομοσπονδιακός τεχνικός για τον παίκτη του.

Ο Βασίλης Σπανούλης καλείται να βρει λύσεις εκ των έσω για να καλύψει το κενό του Έλληνα σέντερ κάτω από τα καλάθια και όπως φαίνεται Γιάννης Αντετοκούνμπο, Παπαγιάννης και Μήτογλου θα αναλάβουν να κόψουν τους διαδρόμους στον Λούκα Ντόντσιτς.

Κλείσιμο
Την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού εξασφαλίζει μόνο η πρώτη του Προολυμπιακού Τουρνουά του ΣΕΦ, με την εθνική να πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σλοβενίας για να ελπίζει.


Ειδήσεις σήμερα:

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: «Ήταν σαν αδέρφια» - Σε σοκ οι οικογένειες θύματος και δράστη στην Κρήτη

Βρετανικές εκλογές - Politico: Οι υποσχέσεις του Brexit δεν εφαρμόστηκαν ποτέ, τι θα κάνουν οι Εργατικοί

Φρίκη στην Ιταλία: Δολοφόνησε τον αδελφό του, τον αποκεφάλισε και πέταξε το κεφάλι από το μπαλκόνι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης