Τρομάζει η Ολυμπιακή ομάδα της Γαλλίας - Με «τεσσάρα» η πρώτη «πρόβα» για την ομάδα του Τιερί Ανρί - Δείτε βίντεο

Μπροστά σε 11.000 οπαδούς οι παίκτες του Ανρί έδειξαν έτοιμοι για Ολυμπιακό μετάλλιο - «Εξαφανίστηκε» η μπάλα στο 4-1

Με τους Μάικλ Ολισέ και Ζαν-Φιλίπ Ματετά της Κρίσταλ Πάλας, τον γερόλυκο φύσει και θέσει αρχηγό Αλεξάντρ Λακαζέτ, και το ένα από τα πιο καυτά μεταγραφικά ονόματα του καλοκαιριού, τον Ράιαν Σερκί της Λυών, η Ολυμπιακή ομάδα της Γαλλίας μοιάζει απίθανο να μην πάρει μετάλλιο στους... εντός έδρας Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Viral βίντεο των προηγούμενων 24ωρων με τον Σερκί να κάνει 7/7 τελειώματα στην προπόνηση:



Χρειάστηκε βέβαια περίπου ένα ημίχρονο για να πάρουν μπροστά οι παίκτες του Τιερί Ανρί, που βρέθηκαν πίσω στο σκορ μετά από λάθος του γενικά απίθανου στόπερ Καστελό Λουκεμπά της Λειψίας (πρώην Λυών, που γενικά τροφοδοτεί τα κλιμάκια των εθνικών).

Ωστόσο σχεδόν αμέσως με το που δέχθηκαν το γκολ έβγαλαν αντίδραση, με το δίδυμο της Κρίσταλ Πάλας να δίνει μια γεύση από αυτά που έκανε όλη τη σεζόν στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ. Το 2-1 έγινε με πέναλτι, το 3-1 με τρεις πάσες και στο 4-1 κρύφτηκε η μπάλα.

Απίστευτο τρανζίσιον και κυκλοφορία της μπάλας από το σύνολο του «Τιτί» σε όλα τα γκολ, που άμα βρει χώρους μπορεί να «σκοτώσει» οποιονδήποτε αντίπαλο.

Τώρα οι Γάλλοι παίζουν την Παρασκευή κόντρα στη Δομινικανή Δημοκρατία για το δεύτερο φιλικό τους. Στο ματς κόντρα στην Παραγουάη έπαιξαν όλοι πλην του τρίτου τερματοφύλακα, Τεό Ντε Περκάν, και των Λουάκ Μπαλντέ - Μαγκνέ Ακλιούς που προφυλάχθηκαν. Φυσικά η προσοχή των Γάλλων φιλάθλων για την ώρα στρέφεται στον προημιτελικό του Euro 2024 κόντρα στην Πορτογαλία.

Δείτε όλα τα γκολ:







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr