Γιαννακόπουλος: «Παιχταράς ο Σάσα, τώρα δεν χωρούσε στον Παναθηναϊκό»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με ανάρτηση του στο Ιnstagram τοποθετήθηκε για την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό

Ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε την απόφαση να επιστρέψει στον Ολυμπιακό ύστερα από μια σεζόν στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Κινγκς. Ο Ολυμπιακός τον έπεισε να πει το «ναι» με πλουσιοπάροχο συμβόλαιο περίπου 17 εκατομμυρίων ευρώ για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού AKTOR, Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε στην επιστροφή του Βούλγαρου φόργουορντ στην ομάδα του Πειραιά μέσω ενός story στο Ιnstagram.

«Ο πρώτος που έχει πει ότι ο Βεζένκοφ είναι παικταράς είμαι εγώ. Ο πρώτος που έχει πει ότι θα τον έφερνα στον Παναθηναϊκό παλαιότερα είμαι εγώ. Εντάξει, τώρα βέβαια δεν χωρούσε, έχουμε Χουάντσο, έχουμε Μήτογλου. Αλλά και πάλι. Το να πανηγυρίζει ένας ολόκληρος σύλλογος λες και πήρανε το... αντίστοιχα με εμάς που πήραμε το ευρωπαϊκό και το πρωτάθλημα και να το πανηγυρίζουν τόσο πολύ.

Πραγματικά με ξεπερνάει. Έναν αθλητή με τον οποίο ούτε τίτλους πήρανε, σοβαρούς, ούτε τίποτα. Ξαναλέω, δεν μειώνω τον Σάσα, ο Σάσα είναι παικταράς, τεράστιος, αλλά πανηγυρίζετε λες και πήρατε το ευρωπαϊκό και το πρωτάθλημα που γύρισε απλώς ένας παίκτης που είχε φύγει από εσάς; Πραγματικά, απορώ», ήταν τα λόγια του.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr