Κακλαμανάκης: Η κόκκινη κάρτα στον Αυγενάκη έπρεπε να έχει βγει πολύ νωρίτερα

Κακλαμανάκης: Η κόκκινη κάρτα στον Αυγενάκη έπρεπε να έχει βγει πολύ νωρίτερα

Ο Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας με ποστάρισμα του στα social media ξέσπασε κατά του πρώην Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη

kaklamanakis
Ο Νικόλας Κακλαμανάκης εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρώην Υφυπουργού Αθλητισμού, μετά τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία για το επεισόδιο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Ατλάντα στην ανάρτηση του κάνει λόγο για «καθυστερημένη αποπομπή του βουλευτή Ηρακλείου, ο οποίος ασκούσε πολιτική με τη μη εφαρμογή των νόμων», τον κατηγορεί για... σιωπή στο πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας ελέγχου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και απάθεια στο ζήτημα της αλλαγής υπηκοότητας της Βασιλείας Καραχάλιου, αλλά και στη δική του δικαστική ταλαιπωρία μετά την αγωγή που του κατέθεσε η ΕΙΟ.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του:

Κλείσιμο


Χρειάστηκε εν τέλει μια κάμερα για να αποδειχθεί η ακαταλληλότητα του στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού κ Αυγενάκη, όταν ήδη υπήρχαν καταγεγραμμένες περιπτώσεις που ασκούσε πολιτική με τη μη εφαρμογή των νόμων;

Η Κόκκινη κάρτα στον κ. Αυγενάκη από τον Πρωθυπουργό, ο οποίος γνώριζε πολύ καλά προηγούμενες πράξεις και παραλείψεις του, ως μέχρι πρόσφατα μέλους της Κυβέρνησης σε δύο Υπουργεία, έπρεπε να είχε βγει πολύ νωρίτερα, ώστε να μην νιώθει ο στενός του συνεργάτης ότι μπορεί να επικαλεστεί το "Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;" για να επιβληθεί σε οποιοδήποτε πολίτη αυτής της χώρας.

Αναφέρομαι ενδεικτικά σε πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας ελέγχου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας που ούτε ως είδηση δεν ανακοινώθηκε από τον Υφυπουργό. Παρ’ ότι σε αυτό το πόρισμα είδαμε παραβάσεις που χαρακτηρίστηκαν σαν ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ από έγκριτους δημοσιογράφους.
Αντιμετωπίσαμε τη σιωπή του Υφυπουργού για κορυφαία αθλήτρια της ιστιοπλοΐας, που εκδιώχθηκε από την Ελλάδα με καταγεγραμμένες φράσεις των παραγόντων της διοίκησης της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας "να φάει κλωτσιά και να φύγει από εδώ" «θα μπορούσαμε να εξαφανίσουμε αθλητή σε ένα λεπτό».

Δεν εφαρμόστηκε o νόμος με αποτέλεσμα τη δικαστική δική μου συνεχιζόμενη ταλαιπωρία από τους παράγοντες της διοίκησης της ΕΙΟ.

Είδαν το φως της δημοσιότητας στοιχεία από κατ ευθείαν αναθέσεις του κ Αυγενάκη, με την ιδιότητα του Υφυπουργού Αθλητισμού και κατόπιν του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης σε μία εμπορική εταιρεία αγροτοαθλητισμού.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Δυστυχώς η μη εφαρμογή των νόμων, οι παραβάσεις και παραλείψεις τους, χάνονται στα σκοτάδια των λαβυρίνθων της διοικήσεως και φυσικά αφήνουν παθητικά αδιάφορους τους πολίτες.

Είναι καιρός πια να δούμε και τι «κρύβει» και δεν μπορεί να αποκαλύψει η κάμερα και τι μας φανερώνει το «σκοτάδι» των πράξεων αυτών που ορίζουν τη ζωή μας.

Eπιφυλάσσομαι να μιλήσω αναλυτικά σε σύντομο χρόνο.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα γκάφα Μπάιντεν: Περιέγραψε τον εαυτό του σε συνέντευξη ως «την πρώτη μαύρη γυναίκα που υπηρέτησε με μαύρο πρόεδρο»

Οδύνη στην κηδεία του 54χρονου Παναγιώτη που δολοφονήθηκε στο Νέο Ψυχικό - Δείτε φωτογραφίες


Η χώρα χρειάζεται μια μεγάλη επανεκκίνηση, είπε ο Κιρ Στάρμερ στις πρώτες του δηλώσεις στη Ντάουνινγκ Στριτ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης