ΑΕΚ: Οριστική συμφωνία με Περέιρα, μέχρι το 2026

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Ρομπέρτο Περέιρα καθώς η Ένωση έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον 33χρονο μεσοεπιθετικό - Aναμένεται στην Αθήνα για τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει μέχρι το 2026

Τη μια μεταγραφική υπόθεση μετά την άλλη ολοκληρώνει η ΑΕΚ.

Η Ένωση αναμένεται να ολοκληρώσει τόσο τη μεταγραφή του Αμπουμπακαρί Κοϊτά όσο και αυτή του Θωμά Στρακόσα, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο δύο σημαντικά ζητήματα.

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι έτοιμοι να τελειώσουν και με το θέμα του Ρομπέρτο Περέιρα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός συμφώνησε με την ΑΕΚ μέχρι το 2026 και η υπόθεση του βρίσκεται στο τελικό στάδιο, καθώς απομένουν μονάχα τα τυπικά για να επισημοποιηθεί το μεγάλο deal.

Οι «κιτρινόμαυροι» ενισχύουν τη μεσοεπιθετική τους γραμμή με έναν παίκτη που μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις και κυρίως σε αυτή του επιτελικού χαφ. Εκεί όπου η Ένωση αναζητούσε προσθήκη μετά την αποχώρηση του Αραούχο.

Πρόκειται για μια περίπτωση την οποία κυνήγησε ο Ματίας Αλμέιδα, καθώς ο Πελάδο γνωρίζει από πρώτο χέρι τον Περέιρα και κατάφερε εν τέλει να τον πείσει να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα». Ο 33χρονος έμπειρος μεσοεπιθετικός αναμένεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να καταφθάσει στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του που θα έχει ισχύ έως και το καλοκαίρι του 2026.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr