Copa America: Ο Ντε Πολ εντόπισε την κόρη του στην κερκίδα και άρχισαν να χορεύουν από απόσταση χαμογελώντας - Δείτε βίντεο

Copa America: Ο Ντε Πολ εντόπισε την κόρη του στην κερκίδα και άρχισαν να χορεύουν από απόσταση χαμογελώντας - Δείτε βίντεο

Ο «σωματοφύλακας του Μέσι» έδειξε το πατρικό του πρόσωπο

de_paul_xr
Η εθνική Αργεντινής ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει το Εκουαδόρ με φόντο την παρουσία της στα ημιτελικά του Copa America και οι ποδοσφαιριστές κάνουν την αναγνωριστική τους βόλτα στο χορτάρι.

Περίπου δύο ώρες πριν ο Ντίμπου Μαρτίνες «κουβαλήσει» τον Λιονέλ Μέσι στην επόμενη φάση μετά και το χαμένο πέναλτι του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον πλανήτη, ο «σωματοφύλακας» του Αργεντινού*, Ροδρίγο Ντε Πολ, εντοπίζει την κόρη του στην εξέδρα.

Σαν... χαζομπαμπάς που φαίνεται πως είναι, «φοράει» το πιο μεγάλο χαμόγελό του και αρχίζει να χορεύει μαζί της σαν να μην τους χωρίζει καμία απόσταση.

Δείτε το ένα από τα πιο wholesome βίντεο της καλοκαιρινής αγωνιστικής περιόδου:

Κλείσιμο

*Το «σωματοφύλακας» το κόλλησαν οι οπαδοί στον Ντε Πολ γιατί στο Μουντιάλ του Κατάρ ήταν η σκιά του Λιονέλ Μέσι, κάθε φορά που γινόταν κάποιος τσακωμός. Η γυναίκα του Ντε Πολ, μάλιστα, είχε πει πως ο σύζυγός της τής είπε «Κι εγώ σ' αγαπώ Μέσι», μεθυσμένος, μετά την κατάκτηση της κούπας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης