Euro 2024: Ο βοηθός του Νάγκελσμαν εισέβαλε στα αποδυτήρια των διαιτητών και φώναζε στον Τέιλορ

Στα «κόκκινα» ήταν το κλίμα στη Γερμανία μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ισπανία, με τον βοηθό του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, Σάντρο Βάγκνερ, να κάνει «ντου» στα αποδυτήρια των διαιτητών και να τα «χώνει» στον Άντονι Τέιλορ

Μεγάλο ντόρο έχει σηκώσει η επίμαχη φάση με το χέρι του Μαρκ Κουκουρέγια στον μεγάλο προημιτελικό του Euro 2024 ανάμεσα σε Ισπανία και Γερμανία.

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα σούταρε εκτός περιοχής και η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Ισπανού αμυντικού της Τσέλσι, με τον Άντονι Τέιλορ ωστόσο να αφήνει το παιχνίδι να εξελιχθεί και τον VAR να συμφωνεί μαζί του.

Μια απόφαση που προκάλεσε τα νεύρα των Γερμανών μετά το τέλος του αγώνα, με τον βοηθό του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, Σάντρο Βάγκνερ, να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.

Σύμφωνα με την «BILD» ο άλλοτε επιθετικός της εθνικής Γερμανίας δεν συγκρατήθηκε και μετά το τέλος του προημιτελικού «μπούκαρε» στα αποδυτήρια των διαιτητών.

Εκεί ο Βάγκνερ τα είπε σε έντονο ύφος στον Άντονι Τέιλορ, φωνάζοντας του για τη συγκεκριμένη φάση αλλά για τη διαχείριση που έκανε γενικότερα ο Άγγλος διαιτητής στον παιχνίδι.

Στη Γερμανία κάνουν λόγο για ξεκάθαρο πέναλτι στη φάση του Κουκουρέγια που βρήκε την μπάλα με το χέρι.



Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr