Μονακό: Είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζορζ Μικαουτάτζε

Μονακό: Είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζορζ Μικαουτάτζε

Οι Μονεγάσκοι θέλουν εδώ και βδομάδες να κάνουν δικό τους τον Γαλλο-Γεωργιανό επιθετικό

mikautadze
Αν υπήρχε ένας παίκτης της εθνικής Γεωργίας στο Euro 2024 που εντυπωσίασε, αυτός ήταν ο Ζορζ Μικαουτάτζε, που μέχρι ένα σημείο ήταν μάλιστα και πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

Η Μετς τον είχε εντοπίσει την προπερασμένη σεζόν στον Άγιαξ και μετά από έναν επιτυχημένο δανεισμό τον έκανε δικό της έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ. Τώρα κοιτάει να τον πουλήσει με όσα περισσότερα γίνεται και η Μονακό μοιάζει μια ιδανική περίπτωση για να ικανοποιηθούν όλες οι πλευρές.

Οι Μονεγάσκοι ήξεραν τα χαρίσματά του, και μετά τον νέο υποβιβασμό της Μετς είχε κινηθεί αστραπιαία για να τον... σώσει από τη Ligue 2. Οι κινήσεις της, όπως ήταν λογικό, έγιναν πιο σοβαρές όσο έπαιζε στο Euro η Γεωργία και τώρα που αυτή αποκλείστηκε μοιάζει η κατάλληλη χρονική περίοδος για να ολοκληρωθεί το deal.

Ενώ, λοιπόν, υπάρχει ανταγωνισμός και από τη Λανς, ο Τιάγκο Σκούρο, ο CEO της Μονακό, δήλωσε τα εξής:

Κλείσιμο
«Η αγορά αρχίζει. Μέχρι τώρα ήταν κρύα τα πράγματα. Κοιτάμε να δώσουμε περισσότερες επιθετικές επιλογές στον προπονητή μας. Μιλάμε με τον Μικαουτάτζε και ελπίζουμε να έχουμε μια καλή και δίκαιη συμφωνία το συντομότερο δυνατό.

Υπάρχουν πολλές παράμετροι στις διαπραγματεύσεις, απαιτήσεις από τους συλλόγους, τους παίκτες. Θα ήθελα να πω αυτό, ναι, πως όσο υπάρχει κατανόηση, ειδικά ανάμεσα στη Μονακό και τον παίκτη, θα βρούμε τρόπο να ματσάρουμε και τις απαιτήσεις της Μετς. Μιλάω απευθείας με τον πρόεδρό της, έχουμε ευθείς σχέσεις με τον σύλλογο και ελπίζουμε να έχουμε θετική έκβαση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης