Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον Κίναν Έβανς, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον Κίναν Έβανς, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο

Οι Πειραιώτες είχαν προαναγγείλει την άφιξή του μέσω ποσταρίσματος στους επίσημους λογαριασμούς τους στα social media

evans-osfp
Με διαφορετικούς όρους από αυτούς που είχαν συμφωνήσει αρχικά προχώρησαν Ολυμπιακός και Κίναν Έβανς, με τον Τεξανό γκαρντ να είναι τραυματίας εδώ και αρκετό καιρό, να έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στις 27/5 και να περιμένει το 2025 για να πατήσει ξανά στα παρκέ.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Ολυμπιακός πόσταρε ένα GIF με ένα... χορευτικό μουστάκι από μια διαφήμιση της εταιρίας Doritos, που είχε παίξει στο Super Bowl πριν από τέσσερα χρόνια. Για την ιστορία, σ' αυτή πρωταγωνιστούν ο Σαμ Έλιοτ και ο Λιλ Νας, υπό τους ήχους του Old Town Road του δεύτερου, που είχε κάνει πάταγο εκείνη την περίοδο στις ΗΠΑ.

Λίγο αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση, με την προσθήκη του να δίνει έξτρα λύσεις στον Γιώργο Μπαρτζώκα, που από την πλευρά του περιμένει και τις εξελίξεις γύρω από την κατάσταση του Σάσα Βεζένκοφ.

Το συμβόλαιο του Έβανς θα έχει τριετή ισχύ.

Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Έβανς είχε 17.3 πόντους (53% στο δίποντο, 44% στο τρίποντο, 90% στις βολές), 2.8 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 18.3 PIR ανά 27:23 λεπτά σε 34 αγώνες της EuroLeague. Απέναντι στον Ολυμπιακό είχε 21 πόντους στο ΣΕΦ και 18 πόντους στο Κάουνας.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης