Έχασε με 1-0 από την Μπράουνσβαϊγκ ο Παναθηναϊκός - Ατυχία με Λημνιό - Δείτε το γκολ

Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό του Παναθηναϊκού στην Αυστρία - Τραυματίστηκε στο πόδι ο Λημνιός

Πίστωση χρόνου, δουλειά, ενισχύσεις και… επιστροφές παικτών που έλειψαν, που δεν ήταν και λίγοι, χρειάζεται ο Παναθηναϊκός, όπως έδειξε στο τρίτο του και τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους.

Μετά από μια νίκη με 14-0 επί της Ουνιόν Χάουζ και τη «λευκή» ισοπαλία με την Πάφο (0-0), οι «πράσινοι» γνώρισαν την πρώτη φιλική ήττα, με 1-0 από την Μπράουνσβάιγκ, ομάδα Β΄ Γερμανίας, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα.



Όσο μπορούσε ασφαλώς, με αρκετούς «πειραματισμούς» σε πρόσωπα και σχήματα, αλλά και πολλές ελλείψεις, όπως των Ιωαννίδη, Μπακασέτα, Γέντβαϊ, Μπάλντοκ, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν, αλλά και των διεθνών, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς, Σπόραρ, Τσέριν, Κλεϊνχέισλερ, Βέρμπιτς.

Η προετοιμασία δεν είναι σε προχωρημένο στάδιο, ενισχύσεις εκκρεμούν, ενώ έλειψε και ένα κλασικό αριστερό μπακ από τη σύνθεση. Τα βαριά πόδια ήταν δεδομένα, όπως και η ανάγκη βελτίωσης.

Αναγκαστική αλλαγή ο Λημνιός
Στο πρώτο μέρος, οι Γερμανοί απείλησαν με τους Αμίν (15΄) και Ρέμπιγκερ (28΄), ενώ στο 28΄ έγινε αναγκαστική αλλαγή για το «τριφύλλι», λόγω τραυματισμού του Λημνιού (χτύπησε στο πόδι και θα εκτιμηθεί τις επόμενες ώρες το μέγεθος της ζημιάς), με τον Αϊτόρ να περνά στη θέση του. Για τους «πράσινους» ευκαιρίες έχασε ο Γερεμέγεφ (5΄), ενώ στο 41΄ ο Έλερς παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ.

Σκόρερ ο Σαμουσί Μπα στο 62΄ – Ακυρωθέν γκολ ο Γερεμέγεφ (65΄)

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 62΄ για την Μπράουνσβάιγκ στο 62΄, σε αντεπίθεση με αριστερό σουτ του Σαμουσί Μπα από το ύψος της περιοχής, που κατέληξε στη γωνία του Λοντίγκιν. Λίγο αργότερα, στο 65΄ ακυρώθηκε γκολ του Παναθηναϊκού από τον Γερεμέγεφ, ως οφσάιντ του Αράο (έστειλε αρχικά τη μπάλα στο δοκάρι), ενώ απείλησε ο Μαντσίνι στο 71΄.

Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός του ματς έπεσε κατακόρυφα, λόγω των αρκετών αλλαγών από τους δυο προπονητές.

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι (46΄ Λοντίγκιν), Βαγιαννίδης (46΄ Φικάι), Κώτσιρας, Σένκεφελντ (71΄ Τσόκαϊ), Αράο (72΄ Νίκας), Ζέκα (72΄ Κάτρης), Βιλένα, Λημνιός (32΄ λ.τ. Αϊτόρ), Τζούριτσιτς (72΄ Νταμπίζας), Μαντσίνι (71΄ Μπρέγκου), Γερεμέγεφ.

Μπράουνσβαϊγκ: Γκριλ, Ιβάνοφ, Τάουερ, Αμίν (60′ Σανουσί Μπα), Έλερς (60΄ Μπίτσακτσιτς), Σάντσες, Σανέ (60΄ Κράουσε), Σουζούκι (60′ Φιλίπε), Κόλερ, Ρέμπιγκερ, Γκόμες (60′ Μάριε).

Πηγη: monobala.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος το Euro 2024 για τον Πέδρι μετά το μαρκάρισμα του Κρόος


Επεισόδιο Κασσελάκη με τον πρώην οικονομικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ - Κριτική από Ραγκούση, Γεροβασίλη,
Θεοχαρόπουλο


Ουγγαρέζος για Μενεγάκη: Είναι «σκυλί» στη δουλειά, μαμά και ασπίδα για όποιον προστατεύει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr