Ολυμπιακός: Ξημερώματα Δευτέρας στην Ελλάδα ο Βιλντόσα

Ολυμπιακός: Ξημερώματα Δευτέρας στην Ελλάδα ο Βιλντόσα

Ο Λούκα Βιλτόσα θα φτάσει στην Ελλάδα τη Δευτέρα (8/7) τα ξημερώματα, με σκοπό να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις για τον Ολυμπιακό

vildoza
Ο Λούκα Βιλντόσα ανακοινώθηκε πριν από μερικές ημέρες από τον Ολυμπιακό, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών με τους «ερυθρόλευκους», ύστερα από μία σεζόν στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο 28χρονος Αργεντίνος γκαρντ, αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα ώστε να περάσει τα ιατρικά τεστ της ομάδας του Πειραιά τα ξημερώματα της Δευτέρας (8/7) με πτήση από την Ισπανία, μέσω πτήσης από την Ολλανδία.

Ο ίδιος, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού είχε πει μεταξύ άλλων ότι:

«Δεν ξέρω πόσοι παίκτες έχουν φορέσει και τις δύο φανέλες, όμως, εγώ, βάσει της εμπειρίας μου, νιώθω ξεχωριστός. Δύο από τις σπουδαιότερες και πιο ιστορικές ομάδες στην Ευρώπη, οι καλύτερες στην Ελλάδα ήθελαν να αποτελέσω μέρος του οργανισμού τους και αυτό είναι κάτι το ξεχωριστό.

Πέρυσι ήμουν πολύ χαρούμενος που υπέγραψα με τον Παναθηναϊκό και τώρα νιώθω ακόμη πιο χαρούμενος που ανήκω στον Ολυμπιακό. Νιώθω πραγματικά ευπρόσδεκτος στη νέα μου ομάδα. Μίλησα ήδη με αρκετούς ανθρώπους της ομάδας και ειλικρινά νιώθω πολύ καλά
».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης