Γουόκαπ: Ευχαριστώ την Ελλάδα για την ευκαιρία να βρεθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Γουόκαπ: Ευχαριστώ την Ελλάδα για την ευκαιρία να βρεθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με την Κροατία έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο Παρίσι

MixCollage-08-Jul-2024-01-25-AM-9693
Η Εθνική ομάδα νίκησε την Κροατία με 80-69 στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά και προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 16 χρόνια, με το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη να φτάνει σε ένα σπουδαίο και ιστορικό επίτευγμα το βράδυ της 7ης Ιουλίου.

Ο Τόμας Γουόκαπ ευχαρίστησε την Ελλάδα που έδωσε την ευκαιρία να αποτελέσει μέρος αυτής της προσπάθειας και τόνισε ότι η "γαλανόλευκη" θα ταξιδέψει στη Γαλλία για να κατακτήσει ένα μετάλλιο και να ανέβει στο βάθρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τόμας Γουόκαπ:

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο, ευχαριστώ την Ελλάδα που μού δίνει αυτή την ευκαιρία, είμαι ευγνώμων. Νιώθω πολύ διαφορετικά σε σχέση με τρία χρόνια πριν, από τη στιγμή που πήρα το διαβατήριο και έχει περάσει ο χρόνος, νιώθω μια πραγματική σύνδεση με τη χώρα. Το πόσο καλά μού συμπεριφέρθηκαν οι άνθρωποι, η αγάπη μου δέχθηκα και δέχομαι... Όλα αυτά είναι πολύ ιδιαίτερα, πολύ σπέσιαλ. Είναι η σωστή στιγμή για να νιώσω όπως πρέπει αυτά τα συναισθήματα, αντιπροσωπεύσω αυτή τη χώρα και να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το timing ήταν το σωστό για να είμαστε εκεί. Τώρα μπορούμε να θέσουμε νέους στόχους ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Είναι απίστευτο συναίσθημα. Κάτι που δεν έχω ξανανιώσει. Εκπροσωπώ την Ελλάδα, όχι τον εαυτό μου αλλά μια ολόκληρη χώρα. Τα όνειρα είναι μεγάλα, πάμε για μετάλλιο. Δεν μπορούσαμε να το πούμε πριν, αλλά τώρα που προκριθήκαμε θέτουμε νέους στόχους. Πρέπει να το απολαύσουμε, γιατί είναι κάτι σπουδαίο.

Κλείσιμο
Στόχος μας ήταν να κερδίσουμε αυτό το τουρνουά (σ.σ. το Προολυμπιακό) και τώρα θέτουμε νέους στόχους, ακόμα μεγαλύτερους. Ανυπομονώ να είμαι εκεί. Το 2012 θυμάμαι την Team USA. Είμαι όμως μεγάλος φαν του Μάικλ Φελπς, και του Μπολτ. Είναι θρύλοι των Ολυμπιακών Αγώνων».


Ειδήσεις σήμερα:

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: «Ήταν σαν αδέρφια» - Σε σοκ οι οικογένειες θύματος και δράστη στην Κρήτη

Βρετανικές εκλογές - Politico: Οι υποσχέσεις του Brexit δεν εφαρμόστηκαν ποτέ, τι θα κάνουν οι Εργατικοί

Φρίκη στην Ιταλία: Δολοφόνησε τον αδελφό του, τον αποκεφάλισε και πέταξε το κεφάλι από το μπαλκόνι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης