Team USA: Το... κολπάκι που δεν μπορεί να κάνει ο Στεφ Κάρι με μια μπάλα μπάσκετ - Δείτε βίντεο

Team USA: Το... κολπάκι που δεν μπορεί να κάνει ο Στεφ Κάρι με μια μπάλα μπάσκετ - Δείτε βίντεο

Κάποιοι στην υπερταλαντούχα ομάδα των ΗΠΑ δεν έχουν μια «βασική» μπασκετική ικανότητα

stef_xr
Από τα κόλπα που δοκιμάζουν σχεδόν όλοι όταν πρωτοπιάνουν μια μπάλα μπάσκετ είναι να την κρατήσουν (συνήθως) στον δείκτη τους και να τη στριφογυρίσουν ισορροπώντας την εκεί.

Θα περίμενε κανείς πως οι μεγαλύτεροι μπασκετμπολίστες του κόσμου έχουν την συγκεκριμένη «ικανότητα», αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Το αυτό αποδεικνύει το βίντεο της εθνικής ΗΠΑ, στο οποίο ζητήθηκε από τα αστέρια της να αποκαλύψουν εάν μπορούν να κάνουν τη συγκεκριμένη κίνηση και στη συνέχεια να προβούν σ' αυτή.

Εντύπωση προκαλεί η αδυναμία του Στεφ Κάρι, που ακόμη κι έτσι το χάρηκε με τον μοναδικό του τρόπο.

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορώ να κάνω με μια μπάλα μπάσκετ. Αυτό δεν είναι ένα από αυτά. Είναι ένα από τα πιο ντροπιαστικά πράγματα. Μόνο και μόνο που με έβαλες να σκεφτώ να το κάνω, με άγχωσες. Δεν μπορώ να το κάνω. Δεν μπορώ να το κάνω», σχολιάζει στο βίντεο.

Κλείσιμο
Καλύτερος όλων ο πρώην συμπαίκτης του υποψήφιου για σημαιοφόρου της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, Γιάννη Αντετοκούνμπο, στους Μιλγουόκι Μπακς, ο Τζρου Χόλιντεϊ, με τον φετινό πρωταθλητή με τη φανέλα των Μπόστον Σέλτικς και έναν εκ των καλύτερων αμυντικών του NBA να αναβαθμίζει το τρικ χτυπώντας τη μπάλα με το γόνατο πριν την επιστρέψει στο δάχτυλό του.

Οι Αμερικάνοι συγκεντρώθηκαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι όπου θα είναι το φαβορί σε ένα ακόμη μεγάλο μπασκετικό τουρνουά.

Δείτε το βίντεο της Team USA:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης