Μπαρτσελόνα: Και θέλει και μπορεί να αποκτήσει τον Νίκο Γουίλιαμς - Οι δηλώσεις Λαπόρτα

Τα πάντα για να αποκτήσει τον εξτρέμ της Αθλέτικ Μπιλμπάο θα κάνει η Μπαρτσελόνα, που έχει και τα λεφτά για να το πράξει

Πρώτο μεταγραφικό στόχο για τη Μπαρτσελόνα αποτελεί ο Νίκο Γουίλιαμς, που εντυπωσιάζει στο Euro 2024 με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας.

Ο νεαρός εξτρέμ είναι πολύ καλός φίλος με τον Λαμίν Γιαμάλ και στη Μπαρτσελόνα ελπίζουν ότι το «καυτό» δίδυμο της διοργάνωσης θα επαναλάβει το ίδιο ποδόσφαιρο και ντυμένο στα μπλαουγκράνα.

Μεγάλο ερωτηματικό αποτελούσε το οικονομικό, με τον καταλανικό σύλλογο να έχει προβλήματα σε αυτόν τον τομέα τα τελευταία χρόνια εξαιτίας κακοδιαχείρισης και να είναι άγνωστο το εάν μπορεί να ανεχθεί την απόκτησή του από την Αθλέτικ.

Καθησυχαστικός ήταν ο πρόεδρος του κλαμπ, Τζουάν Λαπόρτα, που ερωτηθείς για το ζήτημα σε ραδιοφωνική εκπομπή της περιοχής απάντησε:

«Σήμερα μπορούμε να υποστηρίξουμε οικονομικά τη μεταγραφή του Νίκο Γουίλιαμς. Ελπίζω να μας μεταφέρουν καλά νέα. Έχουμε αφήσει τον Ντέκο να δουλέψει και να κλείσει τις συμφωνίες. Έχουμε σηκώσει κεφάλι μετά από το ειδικό αυτό βάρος που είχαμε. Είναι πολλοί οι παίκτες που θέλουν να έρθουν και να παίξουν εδώ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr