Στα... μαχαίρια Ρεάλ Μαδρίτης και αστυνομία του Περού για μια τηλεοπτική διαφήμιση - Δείτε βίντεο

Το τηλεοπτικό σποτ της περουβιανής αστυνομίας για τη σεξουαλική παρενόχληση στα μέσα μαζικής μεταφοράς, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της Ρεάλ γιατί ο «δράστης» φορά τη φανέλα της

Διπλωματικό επεισόδιο προέκυψε από το πουθενά με αφορμή ένα από τα τελευταία τηλεοπτικά σποτ της (ιδιαίτερα δραστήριας και επικοινωνιακής) περουβιανής αστυνομίας.

Η τελευταία ξεκίνησε μία καμπάνια κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης στα μέσα μαζικής μεταφοράς καθώς τους τελευταίους μήνες προέκυψε έξαρση καταγγελιών.

Στο πλαίσιο αυτής της καμπάνιας δημιουργήθηκε και ένα τηλεοπτικό σποτ όπου ο «δράστης» εντοπίζοντας το «θύμα» του περνά από δίπλα του αγγίζοντας τη νεαρή κοπέλα, αλλά αμέσως συλλαμβάνεται από τους αστυνομικούς που δηλώνουν στην κάμερα:

«Αν είστε θύμα ή μάρτυρας σεξουαλικής παρενόχλησης στα μέσα μαζικής μεταφοράς, καταγγείλτε το στον πλησιέστερο αστυνομικό ή καλώντας το 105».



Το συγκεκριμένο σποτ όμως προκάλεσε την αντίδραση της Ρεάλ Μαδρίτης καθώς ο «δράστης» φορά τη φανέλα των «μερένγκες» που ζήτησαν τη άμεση απόσυρση του συγκεκριμένου βίντεο, καθώς προκαλεί σοβαρή ζημιά στην εικόνα της ομάδας αλλά και του βασικού χορηγού της.

Ωστόσο οι Περουβιανοί δεν δείχνουν καμία διάθεση προς το παρόν για να αντικαταστήσουν το συγκεκριμένο σποτάκι κι η εξήγηση είναι απλή.

Το τελευταίο συμβάν σεξουαλικής παρενόχλησης σε γραμμή του μετρό που διασχίσει την πρωτεύουσα Λίμα συνέβη στις 29 Μαρτίου με το θύμα να προχωρά άμεσα σε καταγγελία και την αστυνομία να συλλαμβάνει μετά από ένα λίγο έναν άνδρα ο οποίος όπως βλέπεται και στο σχετικό ποστάρισμα φορά τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης...


Ειδήσεις σήμερα:

Airbnb: Ενοικιάζονται ένα εκατομμύριο κλίνες, έρχονται αλλαγές στα μέτρα από τον Σεπτέμβριο

Φωτογραφίες-ντοκουμέντα από τις συναλλαγές των μελών της οργάνωσης εκβιαστών του δήμου Αθηναίων

Πρώτη απόφαση για υιοθεσία από ομόφυλο ζευγάρι στην Ελλάδα - Γυναίκες είχαν υιοθετήσει κοριτσάκι στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr