Πρόεδρος Ράπτορς για Βεζένκοβ: «Έχουμε καλή επικοινωνία, θα δούμε αν η υπόθεση θα τραβήξει ημέρες ή μήνες»

O ισχυρός άνδρας των Ράπτορς Μασάι Ουτζίρι τοποθετήθηκε για το θέμα του Σάσα Βεζένκοβ, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον του Βούλγαρου φόργουορντ

Ο Ολυμπιακός προσέφερε μια μυθική συμφωνία στον Σάσα Βεζένκοβ για να τον πείσει να επιστρέψει στην Ευρώπη, καθιστώντας τον Βούλγαρο τον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ιστορία του συλλόγου.

Πάντως αυτή τη στιγμή ο MVP της Euroleague το 2023, ανήκει στους Ράπτορς, με τον πρόεδρο της ομάδας, Μασάι Ουτζίρι να τοποθετείται για την περίπτωση του Βεζένκοβ. «Συνεχίζουμε να αξιολογούμε την κατάσταση. Είχα συζητήσεις με τον Σάσα, τους εκπροσώπους του, τον προπονητή. Θα δούμε αν η υπόθεση θα τραβήξει ημέρες ή μήνες. Πήραμε τον παίκτη με ανταλλαγή και αισθανόμαστε ότι έχουμε καλή επικοινωνία μαζί του, όπως και με τον ατζέντη του. Θα δούμε τι θα γίνει».

Το συμβόλαιό του Βεζένκοβ με την ομάδα του Καναδά για τη νέα σεζόν είναι 6.6 εκατ. δολάρια και μένει να δούμε το επόμενο... επεισόδιο στο συγκεκριμένο θέμα. Πάντως οι Καναδοί στη θέση «4» έχουν τον σταρ της ομάδας, Σκότι Μπαρνς, ενώ και ο Μπάρετ μπορεί να προσφέρει στην συγκεκριμένη θέση.

Ο Ουτζίρι με τις κινήσεις που έκανε τη σεζόν 2018-19, ήταν το... κλειδί για το πρωτάθλημα των Ράπτορς στο NBA με κορυφαία κίνηση τότε την απόκτηση του Καουάι Λέοναρντ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Η στιγμή που η φρεγάτα ΨΑΡΑ καταρρίπτει drone των Χούτι - Δείτε βίντεο

Δραματική επιχείρηση διάσωσης ναυαγού ανάμεσα σε Τήνο-Μύκονο, δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ποια αυτοκίνητα διάλεξαν πολιτικοί αρχηγοί και βουλευτές - SUV, υβριδικά αλλά και diesel
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr