Ολυμπιακός: Τελειώνει οριστικά με τις υποθέσεις των Μασούρα και Φορτούνη

Το αργότερο έως την Παρασκευή εκτιμάται πώς οι υποθέσεις των Φορτούνη και Μασούρα θα ξεκαθαρίσουν οριστικά για τον Ολυμπιακό και ενώ υπάρχουν τα θετικά μηνύματα των προηγούμενων ημερών.

Ο Ολυμπιακός έχει μπει σε μία εβδομάδα κατά την οποία θα κλείσει ορισμένα από τα ανοιχτά του μέτωπα. Και βέβαια όσο πλησιάζει προς τις 15 Ιουλίου που θα μεταβεί κοντά στο Ρότερνταμ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του θα προχωρήσει και άλλα από τα θέματά του.

Δύο υποθέσεις που εκτιμάται ότι θα κλείσουν οριστικά εντός της εβδομάδας αυτής και το αργότερο έως την Παρασκευή είναι δύο έμπειρων και Ελλήνων μεσοεπιθετικών των οποίων τα συμβόλαια έχουν εκπνεύσει.

Η μία είναι του Κώστα Φορτούνη, ενός εκ των αρχηγών των Πειραιωτών, για τον οποίο υπήρχαν μηνύματα παραμονής από τις προηγούμενες ημέρες παρά τις κρούσεις που έχει από το εξωτερικό και για τον οποίο απέμενε η τελική επαφή με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, για το συμβόλαιό του.

Η άλλη υπόθεση είναι του Γιώργου Μασούρα, για τον οποίο μέρες τώρα τα δεδομένα για το μέλλον του άλλαξαν και φαίνεται πώς τον οδηγούν προς την παραμονή στον σύλλογο.

Και για τους 2 Έλληνες οι ενδείξεις που υπάρχουν είναι για happy end ωστόσο απομένουν οι τελικές εξελίξεις και ενώ οι προπονήσεις των Πειραιωτών υπό τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ φυσικά αρχίζουν την Τετάρτη (από την Τετάρτη που θα είναι πρακτικά η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας και μετά).

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr