Νόβακ Τζόκοβιτς: Αποδοκίμασε μετά τη νίκη του στο Γουίμπλεντον όσους τον γιούχαραν στο γήπεδο - Δείτε βίντεο

Άνοιξε πόλεμο με τους haters - «Δεν με αγγίζετε παιδιά» είπε και τους... έστειλε για ύπνο - Κάποιοι φαν του τένις αποδοκίμασαν τον Σέρβο, που... σήκωσε το γάντι και απάντησε στην on court συνέντευξή του

Στο Wimbledon, το αρχαιότερο τουρνουά τένις στον πλανήτη, ο κόσμος λατρεύει ως... θεό τον Ρότζερ Φέντερερ, συμπαθεί τον Ράφα Ναδάλ και λατρεύει να μισεί τον Νόβακ Τζόκοβιτς. 

Ο Ελβετός με τα 8 τρόπαια στο Wimbledon είναι ο "βασιλιάς" του αλλά ο Σέρβος εάν κερδίσει τον τίτλο την Κυριακή θα τον ισοφαρίσει αλλά ακόμη και να τον ξεπεράσει ποτέ δεν θα γίνει ... χαλίφης στη θέση του χαλίφη. 



Ο Σέρβος τενίστας με τα 24 Grand Slam δεν έχει φανατικούς θαυμαστές στο κεντρικό κορτ του Wimbledon στο οποίο κάποτε είχε δοκιμάσει το γρασίδι του και του άρεσε. Σε κάθε σημαντικό του παιχνίδι ο κόσμος περιμένει κάποια κίνησή του για να τον αποδοκιμάσει. 



Στο τελευταίο του παιχνίδι απέναντι στον Ρούνε που του έδωσε και μια θέση στον προημιτελικό, όπου θα συναντήσει τον Άλεξ Ντε Μινόρ, ο Τζόκοβιτς αποδοκιμάστηκε ειδικά προς το τέλος από μερίδα του κόσμου και τους απάντησε στην on court συνέντευξη. 

«Σε αυτούς τους ανθρώπους που δείχνουν ασέβεια στον παίκτη, σε εμένα σε αυτή την περίπτωση, good night, good night (τραβώντας τo oο στη λέξη good)»  είπε με μεγάλη δόση ειρωνείας ο Σέρβος και συνέχισε:«Δεν το δέχομαι. Ξέρω ότι φώναζαν υπέρ του Ρούνε, αλλά είναι μια δικαιολογία για να με αποδοκιμάσουν. Ακούστε, είμαι στο tour πάνω από 20 χρόνια, ξέρω όλα τα κόλπα, είναι εντάξει. Θα συγκεντρωθώ στους ανθρώπους που σέβονται, που πληρώνουν εισιτήριο, αγαπούν το τένις και εκτιμούν του παίκτες και την προσπάθεια που καταβάλλουν. Έχω παίξει σε πιο εχθρικό περιβάλλον, πιστέψτε με, δεν μπορείτε να με αγγίξετε. Αισθάνομαι περίφημα στο court, παίρνω κάθε μέρα ξεχωριστά. Θα προπονηθώ αύριο και θα αναλύσω το ματς».



Η ρεπόρτερ του BBC Sara Thornton επιβεβαίωσε ότι ο κόσμος φώναζε Ρούνε και «τραβούσε» το «ου» στο όνομα του για να αποδοκιμάσει τον Νόλε. Στην εξέδρα ήταν και η σύζυγός του Γιέλενα η οποία ήταν έξαλλη με τον κόσμο. Εκεί ήταν και η κόρη του στην οποία αφιέρωσε τη νίκη και της έστειλε φιλάκια εν μέσω αποδοκιμασιών. 

O Σέρβος επανέλαβε το «Goooooooooooood night» και στην ανάρτησή του στα social media μετά από τον αγώνα της Δευτέρας. 
Ο Νόλε άνοιξε πόλεμο με τον κόσμο στο Wimbledon για άλλη μια φορά και θα παλέψει να τους απαντήσει κερδίζοντας και τον τίτλο την Κυριακή. 


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Αύριο η συνάντηση με Ερντογάν στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Δούκας: Να μας πει ο Ανδρουλάκης αν μπορώ ως δήμαρχος να είμαι και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Εκβιασμοί - ΠΑΣΟΚ: Ανεστάλη η κομματική ιδιότητα δύο μελών που εμπλέκονται στο κύκλωμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr