Παναθηναϊκός: Η ΕΟΕ ενέκρινε το αίτημα των «πρασίνων» για να διεξαχθεί στο Καλλιμάρμαρο το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή αποδέχθηκε ομόφωνα το αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR και οι τελικοί του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στις 21/9 θα διεξαχθούν στο Καλλιμάρμαρο!

Έτοιμοι να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία είναι οι φίλοι του Παναθηναϊκού το βράδυ της 21ης Σεπτεμβρίου!

Η «πράσινη» ΚΑΕ είχε αιτηθεί τη διεξαγωγή του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο Παναθηναϊκό Στάδιο και η ΕΟΕ αποφάσισε ομόφωνα στην ολομέλεια της Τρίτης (9/7) να παραχωρήσει το Καλλιμάρμαρο στους «πράσινους».

Να σημειωθεί ωστόσο ότι στο Καλλιμάρμαρο θα διεξαχθούν μόνο τα ματς των τελικών στις 21 Σεπτεμβρίου και όχι τα παιχνίδια των ημιτελικών μία ημέρα νωρίτερα, τα οποία θα φιλοξενηθούν σε άλλο γήπεδο της Αθήνας. Και αυτό διότι στο ΟΑΚΑ θα κορυφώνονται οι εργασίες ώστε να παραδοθεί έτοιμο με το πρώτο επίσημο τζάμπολ της χρονιάς.

Στο Παναθηναϊκό Στάδιο θα μεταφερθεί το παρκέ που υπάρχει τώρα στο ΟΑΚΑ ενώ στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων θα τοποθετηθεί το ολοκαίνουργιο «glass floor».

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Αύριο η συνάντηση με Ερντογάν στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Δούκας: Να μας πει ο Ανδρουλάκης αν μπορώ ως δήμαρχος να είμαι και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Εκβιασμοί - ΠΑΣΟΚ: Ανεστάλη η κομματική ιδιότητα δύο μελών που εμπλέκονται στο κύκλωμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr