Euro 2024: Ο Γιαμάλ απάντησε στον Ραμπιό μετά την πρόκριση της Ισπανίας - «Μίλα τώρα»

Ο 17χρονος άσος των Ισπανών απάντησε στον Γάλλο, πρώτα με ένα story στο Ιnstagram και ύστερα με τα όσα απίστευτα έκανε στον αγωνιστικό χώρο

Ο Λαμίν Γιαμάλ απάντησε στον Αντριάν Ραμπιό μετά τη νίκη και την πρόκριση της Ισπανίας στον τελικό του EURO 2024, λέγοντάς του να... σταματήσει να μιλάει.

Ο Αντριάν Ραμπιό ήταν δύσπιστος απέναντι στον Λαμίν Γιαμάλ και αμφισβήτησε την ικανότητά του να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων σε έναν ημιτελικό EURO.



Ο 17χρονος άσος των Ισπανών απάντησε στον Γάλλο, πρώτα με ένα story στο Ιnstagram και ύστερα με τα όσα απίστευτα έκανε στον αγωνιστικό χώρο του Allianz Arena.
 

Το παιδί-θαύμα της Ρόχα ήταν ο παίκτης που έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό, σκοράροντας για το 1-1 κόντρα στους Μπλε του Ντιντιέ Ντεσάν. Εκτός αυτού, ο άσος των Μπλαουγκράνα... ζάλισε τον 29χρονο αντίπαλό του με μία εξαιρετική ντρίμπλα.

Ο Γιαμάλ τήρησε την υπόσχεση που έδωσε μέσω Instragram και είπε την τελευταία του λέξη μετά το σφύριγμα για τη λήξη της αναμέτρησης. Ο 17χρονος κοίταξε την κάμερα, λέγοντας χαρακτηριστικά «Μίλα τώρα, μίλα». Κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλει για το ποιος είναι ο αποδέκτης αυτού του μηνύματος.  


Ειδήσεις σήμερα:

Επιμένουν τα 40άρια και το μελτέμι - Σε ποιες περιοχές υπάρχει πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

Παράταση στα ήρεμα νερά επισφραγίζει η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν πριν τη «συνύπαρξή» τους στην Κύπρο

Στην Καρδίτσα το χρυσό δελτίο των 1,2 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ - Ο τυχερός έδωσε 3 ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr