Μέσι: Αρνήθηκε να ανταλλάξει φανέλα με παίκτη του Καναδά γιατί την είχε... τάξει σε πρώην παίκτη του Παναιτωλικού

Αρκετοί ήταν οι παίκτες της εθνικής ομάδας από την βόρεια Αμερική που πλησίασαν τον «Λίο» για τη φανέλα του

Όταν αγωνίζεται ο Λιονέλ Μέσι απέναντι σε μία ομάδα, τα δύο πιο βασικά θέματα που απασχολούν τους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας είναι πρώτον το πως θα τον σταματήσουν και δεύτερον το ποιος θα είναι ο «εκλεκτός» που θα πάρει την φανέλα του.

Αφού, λοιπόν, οι Καναδοί χθες δεν μπόρεσαν να κάνουν το πρώτο και είδαν την Αργεντινή να επικρατεί της ομάδας τους με 2-0 και να παίρνει εκείνη την πρόκριση στον τελικό, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ μάλιστα να σκοράρει για το 2-0, συγκέντρωσαν τις προσπάθειές τους μετά την λήξη του αγώνα στο να πάρουν την φανέλα του.

Αρκετοί ήταν οι παίκτες της εθνικής ομάδας από την βόρεια Αμερική που πλησίασαν τον «Λίο», όμως εκείνος αρνήθηκε να τους δώσει την φανέλα του. Αυτό δεν το έκανε επειδή δεν ήθελε, αλλά επειδή είχε ήδη συννενοηθεί προτού λήξει το παιχνίδι να την δώσει σ' έναν άλλον παίκτη των αντιπάλων, που έδρασε γρηγορότερα και πρόλαβε τους συμπαίκτες του.

Αυτός ήταν ο Ντέρεκ Κορνέλιους. Ο 26χρονος μέσος, που πέρασε από την χώρα μας και τον Παναιτωλικό για ενάμιση χρόνο (Ιουλ. 2021 - Δεκ. 2022), πλησίασε τελικά τον Μέσι στο φινάλε του αγώνα και πήρε το σημαντικό αυτό κειμήλιο, όντας ο μεγάλος «νικητής» της βραδιάς στον τομέα αυτό.



Ειδήσεις σήμερα:

Άλλες δύο φορές είχε συλληφθεί για απάτη η Νάνσυ, η αρχηγός του κυκλώματος των εκβιαστών

Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Το διπλό φονικό στη λευκή αθηναϊκή έπαυλη το 1965

Φρίκη στις ΗΠΑ: 29χρονος σκότωσε και διαμέλισε 14χρονη τρανς που βρήκε μέσω της εφαρμογής Grindr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr