ΑΕΚ: Συνάντηση με Κρουζ Αζούλ για να κλείσει του Αντούνα, λένε οι Μεξικανοί

Ο δημοσιογράφος Φερνάντο Εσκιβέλ ανέφερε πως σήμερα το απόγευμα θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ των δυο πλευρών

Σύμφωνα με νέο μεξικανικό δημοσίευμα, η ΑΕΚ  θα συναντηθεί σήμερα με την Κρουζ Αζούλ και στο meeting αυτό θα μπορούσε να υπάρξει deal για την υπόθεση Αντούνα.

Ο δημοσιογράφος Φερνάντο Εσκιβέλ ανέφερε πως σήμερα το απόγευμα θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ των ανθρώπων της Κρουζ Αζούλ και της ΑΕΚ για να συζητηθεί η μεταγραφή του Ουριέλ Αντούνα.

Εκείνος τονίζει πως αυτό το meeting μπορεί να είναι το κομβικό ώστε να κλείσει το deal μεταξύ των δύο πλεύρων για την μεταγραφή του 26χρονου εξτρέμ στην «Ένωση».

Μετά από 2-3 μέρες και δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών από την πατρίδα του παίκτη είχαν αναφέρει πως βρίσκεται κοντά στους «κιτρινόμαυρους» και πως πιθανότατα να έπαιξε το τελευταίου του παιχνίδι με την ομάδα του, οι Μεξικανοί επανήλθαν, με την διαφορά πως τώρα μιλούν για συμφωνία στα 4,5 εκατ. ευρώ.
 

Τούτες τις μέρες πάντως από την «Ένωση» ασχολούνται με την υπόθεση του Έρικ Λαμέλα και δεν φαίνεται να έχει ...ξεπαγώσει η περίπτωση του Αντούνα όπως ισχύει εδώ και πολλές μέρες (μια εβδομάδα και περισσότερο). Θα δείξει μάλιστα ακόμη και σε περίπτωση αρνητικής απόφασης του Αργεντινού αν θα κινηθεί η ΑΕΚ τελικά για τον Μεξικανό εξτρέμ.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ιρλανδή αεροσυνοδός ξυλοκοπήθηκε από τον άνδρα της, προσπάθησε να αυτοκτονήσει και τώρα αντιμετωπίζει δίωξη στο Ντουμπάι!

Έρευνα για οργανωμένο έγκλημα σε Μύκονο και νησιά με άρση τηλεφωνικού απορρήτου ζητά η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Παιδί 2 ετών πλακώθηκε από μαρμάρινο τραπέζι, έπαθε ρήξη ήπατος και σπλήνας και σώθηκε σε «Γεννηματάς» και «Αγία Σοφία»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr