Παναθηναϊκός: Πρωτοσέλιδο σε Abola και Record ο Φώτης Ιωαννίδης, δεν τα παρατάει η Σπόρτινγκ

Παναθηναϊκός: Πρωτοσέλιδο σε Abola και Record ο Φώτης Ιωαννίδης, δεν τα παρατάει η Σπόρτινγκ

Δυο εκ των μεγαλύτερων πορτογαλικών ιστοσελίδων της Πορτογαλίας, έβαλαν στο εξώφυλλό τους τον Έλληνα επιθετικό

IOANNIDIS_G
Την ώρα που ο Φώτης Ιωαννίδης εργάζεται εντατικά (χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα) για να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει στον ώμο και να τεθεί στην διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο, το όνομά του άρχισε και πάλι να «παίζει» στα μέσα της πορτογαλίας, αφού φαίνεται τελικά πως η Σπόρτινγκ Λισαβώνας δεν έχει καταθέσει τα όπλα για κείνον λόγω της επιθυμίας του προπονητή της, Ρούμπεν Αμορίμ.

Τόσο η Abola όσο και η Record, δύο εκ των μεγαλύτερων πορτογαλικών ιστοσελίδων της Πορτογαλίας, έβαλαν στο εξώφυλλό τους τον Έλληνα επιθετικό εξηγώντας πως η υπόθεσή του για τα «λιοντάρια» της Λισαβώνας δεν έχει ακόμη κλείσει.

Η πρώτη ανέφερε πως η Σπόρτινγκ δεν έχει παραιτηθεί από την διεκδίκηση του Ιωαννίδη τονίζοντας πως αποτελεί πρώτη επιλογή του Αμορίμ και επισημαίνοντας πως η αδιαλλαξία αυτή που χαρακτηρίζει την στάση των «πρασίνων» αυτή τη στιγμή, μπορεί να αλλάξει με τον καιρό.
a-bola-064426702

Κλείσιμο
Η Record από την άλλη αναφέρει πως η Σπόρτινγκ θα κάνει «επιδρομή» για τον Ιωαννίδη, ο οποίος, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ τους, θα πιέσει το «τριφύλλι» για να ρίξει τις απαιτήσεις του από τα 25 εκατ. ευρώ στα οποία εμμένει αυτή τη στιγμή. Τέλος, σημειώνει πως η Μπολόνια και η Ίπσουϊτς είναι πλέον εκτός παιχνδιού.

Πέρα απ' όσα αναφέρουν τα δύο πρωτοσέλιδα, μία συνθήκη που έχει διαφοροποιηθεί, είναι η πώληση του Παουλίνιο, του δεύτερου φορ της πορτογαλικής ομάδας, στην Τολούκα αντί 7.75 εκατ. ευρώ.


Ειδήσεις σήμερα:

Ιρλανδή αεροσυνοδός ξυλοκοπήθηκε από τον άνδρα της, προσπάθησε να αυτοκτονήσει και τώρα αντιμετωπίζει δίωξη στο Ντουμπάι!

Έρευνα για οργανωμένο έγκλημα σε Μύκονο και νησιά με άρση τηλεφωνικού απορρήτου ζητά η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Παιδί 2 ετών πλακώθηκε από μαρμάρινο τραπέζι, έπαθε ρήξη ήπατος και σπλήνας και σώθηκε σε «Γεννηματάς» και «Αγία Σοφία»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης