Super League 1: Στις 16/7 η κλήρωση, στις 17/8 η σέντρα στο νέο πρωτάθλημα

Super League 1: Στις 16/7 η κλήρωση, στις 17/8 η σέντρα στο νέο πρωτάθλημα

Κατά τη διάρκεια της ΓΣ της Super League 1 εγκρίθηκε και το ετήσιο πρόγραμμα του πρωταθλήματος

SL4
Στην έκτακτη ΓΣ της Stoiximan Superleague, ψηφίστηκε η αλλαγή format για το πρωτάθλημα ενόψει της νέας σεζόν, αλλά δεν ήταν η μοναδική είδηση που προέκυψε.

Η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (16/07), κάτι που ήταν γνωστό από την Τρίτη (09/07) ενώ η πρώτη σέντρα είναι στις 17/08. Παράλληλα, μετά την κλήρωση θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα για τις 3 πρώτες αγωνιστικές.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τη Λίγκα:
«Σε συνέχεια ομόφωνης απόφασης των 14 ΠΑΕ-Μελών της Super League, οι οποίες συμμετείχαν στην έκτακτη Γενική Συνέλευση, το Διοικητικό Συμβούλιο διεξήχθη σήμερα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της Γ.Σ. (αντί της αρχικά ορισθείσας συνεδρίασης για αύριο 11/7/2004).

Ομόφωνα εγκρίθηκε το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 Ανδρών, αγωνιστικής περιόδου 2024-25. Υπενθυμίζεται ότι το Πρωτάθλημα Stoiximan Super League 2024-25 θα ξεκινήσει 17 Αυγούστου.

Κλείσιμο
Ομόφωνα εγκρίθηκαν τα θέματα της Κλήρωσης του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 Ανδρών, αγωνιστικής περιόδου 2024-25 (κλειδάριθμοι και λοιπά συναφή θέματα), η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Ιουλίου.

Ομόφωνα εξουσιοδοτήθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και η αναπλ. Πρόεδρος του Δ.Σ. για τον ορισμό των αγώνων (ημέρες και ώρες) των τριών (3) πρώτων αγωνιστικών ημερών της Κανονικής Περιόδου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 Ανδρών, αγωνιστικής περιόδου 2024-25, οι οποίοι θα προκύψουν από την Κλήρωση στις 16/7/24.

Ομόφωνα εγκρίθηκε η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος και Κυπέλλου Super League Κ19 αγωνιστικής περιόδου 2024-25».

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: «Με κρατούσε σφιχτά, είχε φοβηθεί» λέει ο αστυνομικός που πήρε αγκαλιά τον ηλικιωμένο για να τον σώσει από τη φωτιά

Κορυδαλλός: Βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία του 35χρονου Αλβανού στις φυλακές

Νίκος Γκατζογιάννης: 40 χρόνια μετά την «Ελένη» κι ακόμα περιμένω μία συγγνώμη για τον Εμφύλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης