Ο ΠΑΟΚ έχασε 3-1 από τη Γκενκ και συνέχισε να προβληματίζει - Δείτε βίντεο

Ο ΠΑΟΚ έχασε 3-1 από τη Γκενκ και συνέχισε να προβληματίζει - Δείτε βίντεο

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τα λάθη του και πάλι στο ξεκίνημα του αγώνα με τη Γκενκ και τελικά ηττήθηκε με 3-1 σε φιλικό δύο ωρών - Παράπονα Λουτσέσκου για τη νωθρότητα αρκετών παικτών του πρωταθλητή

6270755
Ήττα από την Χιμπέρνιαν (0-1), ήττα από την Γκενκ (1-3) και στο τρίτο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία. Οι Πρωταθλητές πλήρωσαν εκ νέου τα ατομικά λάθη τους, κυρίως του Ότο στο ξεκίνημα του πρώτου 60λεπτου, όπου βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Ο ΠΑΟΚ του πρώτου 60λεπτου και η αποθέωση του Καρέτσα
Οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν τη φιλική αναμέτρηση με τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, τους Ότο, Έκογνκ, Κουλιεράκη και Μπάμπα να αποτελούν την τετράδα της άμυνας, ενώ ο Τσιγγάρας με τον Μαντί Καμαρά ήταν οι δύο εσωτερικοί μέσοι στον άξονα. Οι Ντεσπόντοφ, Μουργκ και Τάισον αποτελούν την τριάδα των μεσοεπιθετικών και ο Σαμάτα ήταν στην κορυφή της επίθεσης,

Απέναντι τους βρήκαν μια πολύ καλά δουλεμένη νεανική ομάδα, που είχε στην αρχική σύνθεσή της ένα δικό μας παιδί. Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας ξεκίνησε ως εξτρέμ στο δεξιό άκρο, κινήθηκε στον άξονα, γενικά είχε έναν ελεύθερο ρόλο από τον Τόρστεν Φινκ.

Κλείσιμο
Ο 16χρονος ήταν εξαιρετικός καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στο φιλικό παιχνίδι και οι Έλληνες που ήταν παρόντες στο γήπεδο τον αποθέωσαν φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του σχεδόν κάθε φορά που ερχόταν σε επαφή με την μπάλα.

Karetsas
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας (αριστερά) συνομιλεί με τον Γιοάν Σάστρε του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα.


Μάλιστα με την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, το παιδί - θαύμα του βελγικού ποδοσφαίρου, πέρασε μπροστά από τους φίλους του «Δικεφάλου» και γνώρισε ξανά την αποθέωση: «Κωνσταντίνε, θα΄σαι τρέλα με του ΠΑΟΚ την φανέλα».

Κι ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα μιλώντας στην κάμερα της NOVA αφού παραδέχθηκε ότι είναι οπαδός του ΠΑΟΚ από τριών χρονών τόνισε πως «το σίγουρο είναι ότι κάποια μέρα θα φορέσω τη φανέλα του».

Δύο λάθη του Ότο, δύο γκολ η Γκενκ
Η Γκενκ μπήκε με πολύ όρεξη και διάθεση στο παιχνίδι και πολύ γρήγορα βρέθηκε να προηγείται με 2-0. Οι Βέλγοι εκμεταλλεύτηκαν τα δύο λάθη του Γιόνι Ότο και πέτυχαν ισάριθμα γκολ στα πρώτα εννιά λεπτά.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Στέρνμπεργκ μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με σουτ από πλάγια νίκησε τον Κοτάρσκι (η μπάλα φάνηκε να χτυπάει και στον Έκονγκ) για το 0-1, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Στέκερς να πει ευχαριστώ στο νέο λάθος του Οτο και με σουτ να «γράψει» το 0-2.

Ανέβασε στροφές στο δεύτερο 30λεπτο
Στα πρώτα 30 λεπτά (τα δύο ημίχρονα των 60 λεπτών χωρίστηκαν σε δύο μέρη) η Γκενκ κυριάρχησε, ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να απειλήσει ούτε μια φορά τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο Λουτσέσκου είχε δικαιολογημένα παράπονα από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του.

Στο δεύτερο μισό του πρώτου μέρους οι Πρωταθλητές Ελλάδας ανέβασαν την απόδοσή τους και ήταν σαφώς καλύτεροι πάνω στο χορτάρι. Απείλησαν με τον Έκονγκ στο 45ο λεπτό, κέρδισαν πέναλτι με τον Τσιγγάρα, με τον Μουργκ να μην καταφέρνει να νικήσει τον Πάντερς από την «άσπρη βούλα», φτάνοντας στη μείωση του σκορ (1-2) με τον Μπάμπα μετά από εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Ντεσπόντοφ.

Ενταση στο φινάλε του πρώτου 60λεπτου
Με ένταση και πολλά… «γαλλικά» έληξε το πρώτο «ημίχρονο». Κάποιοι από τους φίλους της Γκενκ βρέθηκαν πίσω από τον πάγκο του ΠΑΟΚ και διαμρτυρήθηκαν έντονα, όπως και ο πάγκος των Βέλγων, ύστερα από ένα σκληρό φάουλ του Μουργκ, ορισμένοι εξ' αυτών έβρισαν μέλη της ελληνικής ομάδας, καθώς και τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να οδηγηθούμε στο δεύτερο «ημίχρονο» των 60 λεπτών, όπου ο ΠΑΟΚ είχε δύο πολύ καλές στιγμές με τον Βιεϊρίνια και τον Σμυρλή, ωστόσο η Γκενκ ήταν αυτή που βρήκε το γκολ με τον Ζεκίρι να σουτάρει και τον Τσιφτσή να μην αντιδρά καλά και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-3.

ΠΑΟΚ (α’ 60λεπτο): Κοτάρσκι Ότο (30’ Σάστρε), Έκονγκ, Κουλιεράκης, Τσιγγάρας, Καμαρά, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον, Σαμάτα.

ΠΑΟΚ (β’ 60λεπτο): Τσιφτσής Ράφα Σοάρες, Μιχαηλίδης Νάσμπεργκ (105’ Τσοπούρογλου), Σάστρε (90’ Γκούμας) Σβαμπ, Θυμιάνης Βιεϊρίνια (110’ Τσαούσης), Τάισον (70’ Σμυρλής), Κωνσταντέλιας (105’ Κουαλιάτα), Μπράντον.

Γκενκ: Πέντερς, Μουτζέιντ, Αλιέ, Σμετς, Γιορίς, Καρέτσας, Μπανγκούρα, Στέκερς, Ενκούμπα, Στέρνμπεργκ, Αροκοντάρε

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: «Με κρατούσε σφιχτά, είχε φοβηθεί» λέει ο αστυνομικός που πήρε αγκαλιά τον ηλικιωμένο για να τον σώσει από τη φωτιά

Κορυδαλλός: Βίντεο ντοκουμέντο από την δολοφονία του 35χρονου Αλβανού στις φυλακές

Νίκος Γκατζογιάννης: 40 χρόνια μετά την «Ελένη» κι ακόμα περιμένω μία συγγνώμη για τον Εμφύλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης