Copa America: Ο γραμματέας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής σκούπισε τον ιδρώτα του προέδρου εν ώρα αγώνα - Δείτε βίντεο

Copa America: Ο γραμματέας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής σκούπισε τον ιδρώτα του προέδρου εν ώρα αγώνα - Δείτε βίντεο

«Όλο λάθος, ο Τάπια κι ο σκλάβος του», γράφουν στο X

chiquitapia
Μια ασυνήθιστη εικόνα ήρθε από τον ημιτελικό του Copa America ανάμεσα σε Αργεντινή και Καναδά, με τον γραμματέα της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της πρώτης να σκουπίζει τον ιδρώτα από το σβέρκο του προέδρου της!

Αν και στην αρχή κάποιοι νόμιζαν πως ο πρόεδρος Τσίκι Τάπια έχει προσλάβει κάποιον αποκλειστικά γι' αυτή τη δουλειά, προκύπτει πως αυτός δεν είναι άλλος από τον εκτελούντα χρέη γραμματέα, Λουτσιάνο Νάκις.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:



Κλείσιμο
Όπως ήταν λογικό το βίντεο έγινε αμέσως viral, με την κριτική να φτάνει σε υψηλά επίπεδα.

«Όλο λάθος, ο Τάπια κι ο σκλάβος του»:



Πάντως ο Τάπια πήρε θέση μέσω Twitter (X) με μια χιουμοριστική φωτογραφία των δύο και την εξήγηση: «Είχα υψηλό πυρετό όλες αυτές τις μέρες και δεν ένιωθα καλά εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών. Δεν μπορούσα καν να κουνηθώ αλλά δεν ήθελα να χάσω το παιχνίδι. Ως εκ τούτου ο Λουτσιάνο Νάκις ήταν εκεί για να με συνοδεύσει. Αυτή είναι η εθνική. Είναι ομάδα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου».


Υπενθυμίζεται πως η «αλμπισελέστε» πέρασε στον τελικό με σκορ 2-0. Εκεί θα αντιμετωπίσει την Κολομβία, που προκρίθηκε με σκορ 1-0 εις βάρος της Ουρουγουάης, μετά από ένα επεισοδιακό ματς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης