Εμμανουήλ Καραλής: Επικό τρολάρισμα στον Τεντόγλου - «Μια μέρα θα γίνεις και εσύ ρέκορντμαν»

Εμμανουήλ Καραλής: Επικό τρολάρισμα στον Τεντόγλου - «Μια μέρα θα γίνεις και εσύ ρέκορντμαν»

Οι δύο Έλληνες πρωταθλητές βγήκαν για φαγητό λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Το σχόλιο του Στέφανου Τσιτσιπά και το κέρασμα του Τεντόγλου 

manolo-tentoglou
Ο Εμμανουήλ Καραλής είναι εδώ και μερικές εβδομάδες ο κάτοχος του Πανελλήνιου Ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ καθώς στο πρωτάθλημα του Βόλου πέταξε στα 5.93 μέτρα. Από την άλλη, το μεγάλο απωθημένο του Μίλτου Τεντόγλου - ο οποίος έχει κατακτήσει τα πάντα - είναι το Πανελλήνιο Ρεκόρ που κρατά από το 1982 ο Λούης Τσάτουμας με επίδοση 8,66 μέτρα.

Σε κάθε του δήλωση ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής αναφέρεται στο απωθημένο του, ενώ στους αγώνες που έγιναν στη Ρώμη πριν μερικούς μήνες, η μοίρα του έπαιξε επικίνδυνο παιχνίδι. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου έφτασε τα 8,65 μέτρα, μια ανάσα από το Πανελλήνιο.

Καραλής και Τεντόγλου έκαναν κοινή έξοδο για φαγητό και ο αθλητής του άλματος επί κοντώ δεν έχασε την ευκαιρία να τρολάρει τον 26χρονο Ολυμπιονίκη. 
Κλείσιμο
 

Ο «Μανόλο» ανέβασε φωτογραφίες τους στα social media και έγραψε: «Μπορεί να μην έχεις Πανελλήνιο Ρεκόρ (ακόμα) ΑΛΛΑ είσαι κύριος! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου κάποια μέρα να μπεις και εσύ στο κλαμπ των ρέκορντμεν …να είσαι καλά». Από ό,τι φαίνεται ο Καραλής άφησε τον Τεντόγλου να πληρώσει και μετά τον τρόλαρε με την ανάρτησή του.

Την ανάρτηση σχολίασε δε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς επισημαίνοντας τα… ποτά που ήπιαν οι δύο αθλητές γράφοντας «Τους ήπιατε τους χυμούς σας» καθώς οι δύο αθλητές φαίνεται πως απόλαυσαν το κρασί τους.

tentoglou-manolo5
tentoglou-manolo2
tentoglou-manolo3
tentoglou-manolo4
tentoglou-manolo1




Ειδήσεις σήμερα:

Χρήστος Γιανναράς στον Δανίκα: «Η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι το τέλος της ανθρωπότητας»

Πιερρακάκης: Έρχεται το πολλαπλό βιβλίο στα σχολεία, βελτιώσεις στο σύστημα των Πανελλαδικών

Φορολογικές δηλώσεις: Συνταξιούχος έλαβε «ραβασάκι» για φόρο €9.800 και το γύρισε σε... επιστροφή φόρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης