Άρης: Τιμωρία δύο αγωνιστικών σε όλη την αποστολή για τα μετάλλια στον τελικό

Άρης: Τιμωρία δύο αγωνιστικών σε όλη την αποστολή για τα μετάλλια στον τελικό

Ο λόγος έχει να κάνει με την παραλαβή των μεταλλιών, όπως προβλέπεται από τον τελετουργικό, με τους «κίτρινους» να καταθέτουν ένσταση κατά της απόφασης

aris-podosfairo-5
Με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκαν όσοι παίκτες ήταν στην αποστολή του Άρη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό, για το θέμα των μεταλλίων.

Ποινή δύο αγωνιστικών υπέβαλε η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ σε όσους παίκτες του Άρη ήταν στην αποστολή για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό. Τόσο δηλαδή σε αυτούς που έπαιξαν, όσο και σε αυτούς που ήταν στον πάγκο.

Ο λόγος έχει να κάνει με την παραλαβή των μεταλλιών, όπως προβλέπεται από τον τελετουργικό, με τους «κίτρινους» να καταθέτουν ένσταση κατά της απόφασης.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, αν μεινει η ποινή, τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα για τον Άρη ενόψει των δύο πρώτων παιχνιδιών του για το πρωτάθλημα, καθώς θα πρέπει να παίξει με ποδοσφαιριστές είτε από την ομάδα Νέων, είτε που πήραν φέτος μεταγραφή στον σύλλογο.

Κλείσιμο
Παράλληλα στον Θεόδωρο Καρυπίδη επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου για 20 ημέρες, σε αγωνιστικούς χώρους και αποδυτήρια.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης