Copa America: Εξωφρενικές τιμές στα εισιτήρια του τελικού Αργεντινή-Κολομβία

Απίστευτα σκηνικά στις ΗΠΑ όπου διεξάγεται η φετινή διοργάνωση με το πιο φτηνό εισιτήριο του τελικού Αργεντινή-Κολομβία να πωλείται διαδικτυακά 2.064 ευρώ και το πιο ακριβώς  10.927 ευρώ

Η φρενίτιδα που επικρατεί στις ΗΠΑ από τη στιγμή που πήρε την απόφαση να αγωνιστεί στο MLS και την Ίντερ Μαϊάμι ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζεται και στο Copa America που φέτος φιλοξενείται στη βόρεια Αμερική.

Η Αργεντινή και η Κολομβία είναι οι δύο ομάδες που πήραν τα εισιτήρια για τον τελικό (03:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας 15/7) που θα διεξαχθεί στο Hard Rock Stadium του Μαϊάμι εκεί όπου το λάτιν στοιχείο είναι κάτι παραπάνω από έντονο.

Κι αυτό αποτυπώνεται στην απίστευτη ζήτηση που υπάρχει για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα, καθώς το φθηνότερο κοστίζει 2.249,48 δολάρια (2.064 ευρώ) σύμφωνα με έρευνα στην πλατφόρμα - πώλησης και μεταπώλησης εισιτηρίων - Ticketmaster που πραγματοποιήθηκε σήμερα (11/7).

Η θέση αυτή βρίσκεται στο τμήμα 305 του Hard Rock Stadium, το οποίο είναι το υψηλότερο μέρος πίσω από μία από τις εστίες. Το εισιτήριο κοστίζει 1.887 δολάρια, αλλά σε αυτό πρέπει να προστεθούν 358,53 δολάρια για «τέλη υπηρεσιών» και άλλα 3,95 δολάρια για «άλλες χρεώσεις».

Αντίθετα, το πιο ακριβό εισιτήριο που πρόσφερε η Ticketmaster κόστιζε 11.903,95 δολάρια (10.927 ευρώ) και ήταν διαθέσιμο σε διάφορους χώρους του γηπέδου.
Ένα από αυτά τα καθίσματα ήταν στην πρώτη σειρά, δίπλα στο γήπεδο, στο τμήμα 143, το οποίο βρίσκεται σε μια πλάγια γραμμή. Το εισιτήριο κοστίζει 10.000 δολάρια, αλλά πρέπει επίσης να προστεθούν 1.900 δολάρια σε «τέλη υπηρεσιών» και 3,95 δολάρια σε «άλλες χρεώσεις».

Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλία: Ποιος είναι ο ιστορικός καθεδρικός ναός της Ρουέν όπου ξέσπασε φωτιά - Δείτε βίντεο

Καταδίωξη στον Κηφισό: Συνελήφθησαν δύο οδηγοί που έκαναν κόντρες, δείτε βίντεο

Σχολεία: Τι είναι το «πολλαπλό βιβλίο» που προανήγγειλε ο Πιερρακάκης - Στόχος η απομάκρυνση από την «παπαγαλία»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr