Η φανέλα του Εμπαπέ στη Ρεάλ ξεπούλησε με το που κυκλοφόρησε

Μέσα σε ελάχιστες ώρες ήρθε το πρώτο sold out του Γάλλου άσου ο οποίος παρουσιάζεται την επόμενη Τρίτη από τους πρωταθλητές Ευρώπης

Είναι η μεταγραφή της χρονιάς πριν καν ακόμη πατήσει το πόδι του στο χορτάρι του Μπερναμπέου.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μετρά αντίστροφα για την επίσημη παρουσίαση του από την Ρεάλ Μαδρίτης (16/7), ωστόσο στην Ισπανική πρωτεύουσα επικρατεί... παράνοια για τον Γάλλο άσο.

Από σήμερα το πρωί ξεκίνησε η πώληση της φανέλας του με το Νο9 και όποιος πρόλαβε, πρόλαβε... Μέσα σε ελάχιστες ώρες οι φανέλες εξαντλήθηκαν και όποιος προσπαθούσε να την αγοράσει από το μεσημέρι και μετά ενημερωνόταν ότι υπάρχει πλέον αναμονή 1.5 μήνα!



Μάλιστα από τη Ρεάλ Μαδρίτης έλεγαν ότι το όλο σκηνικό έχει προκαλέσει σοκ και προβληματισμό στην Adidas (χορηγός ιματισμού των μερένγκες) και παρά την προετοιμασία των δύο πλευρών αποδείχθηκε ότι δεν είχαν μετρήσει σωστά τη δίψα του κόσμου.

Η γερμανική εταιρία ετοιμάζεται να αυξήσει τη γραμμή παραγωγής προκειμένου να ανταπεξέλθει στην τεράστια ζήτηση, αλλά την ίδια ώρα στα γραφεία της Ρεάλ επικρατεί πανικός καθώς όλοι οι οπαδοί θέλουν να βρεθούν στο Μπερναμπέου το μεσημέρι της Τρίτης (12:00, αλλά υπάρχει περίπτωση λόγω καύσωνα να αλλάξει η ώρα) όταν θα γίνει η παρουσιάση του.



Έτσι για πρώτη φορά σε ανάλογη εκδήλωση δεν θα είναι ελεύθερη η είσοδος, αλλά η Ρεάλ θα δώσει προτεραιότητα στα μέλη της τα οποία θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να παραβρεθούν στην εκδήλωση και όταν ξεκαθαρίσει πόσες θέσεις θα είναι κενές τότε θα ανοίξει η πλατφόρμα και για τα μη μέλη (όλοι θα μπούν χωρίς να πληρώσουν κάποιο αντίτιμο).

Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλία: Ποιος είναι ο ιστορικός καθεδρικός ναός της Ρουέν όπου ξέσπασε φωτιά - Δείτε βίντεο

Καταδίωξη στον Κηφισό: Συνελήφθησαν δύο οδηγοί που έκαναν κόντρες, δείτε βίντεο

Σχολεία: Τι είναι το «πολλαπλό βιβλίο» που προανήγγειλε ο Πιερρακάκης - Στόχος η απομάκρυνση από την «παπαγαλία»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr