Βραζιλία: Αστυνομικός πυροβόλησε τερματοφύλακα κατά τη διάρκεια επεισοδίων σε αγώνα νέων

Βραζιλία: Αστυνομικός πυροβόλησε τερματοφύλακα κατά τη διάρκεια επεισοδίων σε αγώνα νέων

Ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να αντιμετωπιστεί το τραύμα από τη λαστιχένια σφαίρα

brazil-astinomikos
Σοκ προκαλεί το βίντεο με αστυνομικό στη Βραζιλία να πυροβολεί στο πόδι τερματοφύλακα κατά τη διάρκεια επεισοδείων σε αγώνα νέων.

Στο βίντεο φαίνεται ο ένοπλος αστυνομικός να πυροβολεί με λαστιχένια σφαίρα κατά του Ραμόν Σόουζα μετά τα επεισόδια στον αγώνα της Gremio Anapolis με την Centro Oeste που για την ιστορία έληξε με νίκη της δεύτερης με 1-2.

Μετά τον πυροβολισμό ο νεαρός τερματοφύλακας κούτσαινε εμφανώς με την ομάδα του να δίνει στη συνέχεια φωτογραφίες από τη μεταφορά του σε νοσοκομείο για να αντιμετωπιστεί το τραύμα του.



Η Gremio Anapolis στην οποία αγωνίζεται ο Σόουζα έκανε λόγο για «εγκληματική πράξη» του αστυνομικού ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του.

NOTA DE REPÚDIO! O Grêmio Anápolis vem a público repudiar o lamentável, ridículo e revoltante acontecimento, no Estádio...

Posted by Grêmio Esportivo Anápolis on Wednesday, July 10, 2024


Από την πλευρά της η στρατιωτική αστυνομία της περιοχής Goias στην οποία συνέβη το περιστατικό ξεκίνησε έρευνα μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού.

«Η αστυνομία επαναβεβαιώνει τη δέσμευσή της για εφαρμογή του νόμου και τονίζει ότι δεν εγκρίνει κάθε εσφαλμένη συμπεριφορά των μελών της» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη σχετική ανακοίνωση.

Ειδήσεις σήμερα:

Παραμένει ο Μπάιντεν στην κούρσα για την προεδρία των ΗΠΑ - Νίκησα τον Τραμπ μία φορά και θα τον νικήσω ξανά - Δείτε βίντεο

Μητσοτάκης για παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών: Δεν θα αποκαλύψουμε τα «όπλα» μας

Legends 2004 - UEFA All Stars 1-2: Ήττα της Εθνικής του Ρεχάγκελ στη γιορτή για τα 20 χρόνια από το έπος της Πορτογαλίας - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης