Ολυμπιακός: Η Άδανα Ντεμίρσπορ χρωστάει ακόμα 4.5 εκατ. ευρώ - Πρέπει να καλυφθεί με λεφτά ή έμψυχα ανταλλάγματα

Από τις μεταγραφές των Ονιεκούρου και Παπέ Αμπού Σισέ οι Τούρκοι χρωστούν ακόμα

Η τουρκική Άδανα Ντεμίρσπορ χρωστά στον Ολυμπιακό από το 2023 και μετά το ποσό των 4.5 εκατ. ευρώ για τις μεταγραφές των Ονιεκούρου και Παπέ Αμπού Σισέ.

Ξαναβγήκε στο μεταγραφικό προσκήνιο το όνομα του εξτρέμ Σαρί για τον Ολυμπιακό. Είναι κάτι που δεν γίνεται τυχαία. Από το 2023 και έπειτα η ομάδα της Ντεμίρσπορ οφείλει το ποσό των 4.5 εκατ. ευρώ στον πειραϊκό σύλλογο. Ένα ποσό αρκετά σημαντικό που αφορά στις μεταγραφές των Ονιεκούρου και Παπέ Αμπού Σισέ. Για τον Ονιεκούρου μάλιστα η τουρκική ομάδα είχε πάρει και χρήματα από την πώλησή του που έκανε μετά.

Άρα εδώ δύο πράγματα μπορούν να γίνουν. Είτε να δοθεί το ποσό αυτό μέσω δόσεων ή ολόκληρο είτε να γίνει συμφωνία με έμψυχα ανταλλάγματα. Διαφορετικά η Ντεμίρσπορ θα βρεθεί ξανά σε πάρα πολύ δύσκολη θέση.

Όπως και να έχει το όνομα του Σαρί είναι ένα όνομα που θα συνεχίζει να... παίζει μπάλα μεταγραφικά για τον Ολυμπιακό. Σε καλή ηλικία, στα 25 του, ένας παίκτης με τουρκικό και γαλλικό διαβατήριο. Παίζει εξτρέμ και σέντερ φορ και πέρυσι είχε 5 γκολ σε 30 αγώνες συν 10 ασίστ. Ο σύλλογός του τον κοστολογεί αρκετά υψηλά ωστόσο και αυτό να ισχύσει το ποσό της οφειλής είναι κοντά στα 5 εκατομμύρια. Άρα είναι ένα ποσό ικανό να καλύψει μία τέτοια προσθήκη. Ο Ολυμπιακός βέβαια για τη θέση του εξτρέμ θέλει την παραμονή του Ποντένσε συν έναν ακόμα αριστεροπόδαρο εξτρέμ και ενώ κράτησε στο δυναμικό του τον Μασούρα.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τι αλλάζει για εκπαιδευτικούς και μαθητές με το πολλαπλό βιβλίο - Η επίπτωσή του στην Τράπεζα Θεμάτων

Ανοιχτή σύρραξη μεταξύ Κασσελίστας και «φρουράς Τσίπρα» για τα μαύρα ταμεία και τα τρολ: Πρώτος στόχος ο Σπίρτζης

66 αγνοούμενοι έπειτα από κατολίσθηση που παρέσυρε δυο λεωφορεία σε ποταμό στο Νεπάλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr