Λουίς Φίγκο: Δεν παραδέχεται ότι δεν έδωσε το χέρι του στον Ζαγοράκη - Η οργισμένη απάντηση του Πορτογάλου, δείτε βίντεο

Ο παλαίμαχος Πορτογάλος σχολίασε το θέμα στο Instagram και αποκάλεσε... ηλίθιο τον χρήστη που τον ρώτησε

Θέμα έχει γίνει η κίνηση του Λουίς Φίγκο να μην δώσει για 2η φορά το χέρι του στον Θόδωρο Ζαγοράκη πριν από τον αγώνα των παλαιμάχων της Εθνικής Ελλάδας με τους Legends του 2004 που διεξήχθη το βράδυ της Πέμπτης στο Έσσε. 





O Πορτογάλος έδωσε το χέρι του στον Έλληνα όταν βρέθηκαν στη σέντρα αλλά όταν διάλεξαν εστίες για το παιχνίδι ο Ζαγοράκης σήκωσε το χέρι του για να κάνει και πάλι χειραψία με τον Φίγκο αλλά ο δεύτερος τον αγνόησε. 



Αυτή η κίνηση έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στα social media ειδικά από Έλληνες που κατηγορούν τον Φίγκο. Ένας Έλληνας χρήστης του Instagram ρώτησε τον Φίγκο: «Είναι αλήθεια ότι δεν δώσατε το χέρι σας με τον Ζαγοράκη χθες;» και ο σπουδαίος Πορτογάλος που θήτευσε σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα του απάντησε οργισμένος: «Ποιος το είπε; Πρέπει να είσαι ηλίθιος για να πιστεύεις ότι σε ένα παιχνίδι για την επέτειο της κατάκτησης του Euro 2004 δεν θα τους χαιρετούσα όλους». 










Για το θέμα μίλησε ο Τάκης Φύσσας αλλά και ο Θόδωρης Ζαγοράκης ο οποίος τόνισε ότι ο Φίγκο ήταν κάπως και δεν έχει χωνέψει εύκολα την ήττα στον τελικό του 2004. Μιλώντας στην Cosmote TV ο γενικός γραμματέας της ΟΥΕΦΑ, Θόδωρος Θεοδωρίδης, ο οποίος το 2004 ήταν μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, είπε για τον Φίγκο: «Μας πήρε πολύ καιρό να πείσουμε τον Λουίς να έρθει», είπε ο Θεοδωρίδης και πρόσθεσε γελώντας: «Μας έλεγε “θέλετε να έρθω να γιορτάσω μ’ αυτούς που μας νίκησαν δύο φορές στη χώρα μας;”. Αλλά ήρθε, του βγάζω το καπέλο».

Θυμίζουμε το 2004 η Ελλάδα κέρδισε 2-1 στην πρεμιέρα την οικοδέσποινα Πορτογαλία την οποία συνάντησε ξανά στον τελικό της 4ης Ιουλίου με 1-0 και κατέκτησε το Euro 2004. 





Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καύσωνας μέχρι τις 19 Ιουλίου - Έως 43 βαθμούς Κελσίου θα δείξουν τα θερμόμετρα

Βρετανία: Ο δράστης του μακελειού με τη βαλλίστρα μπορεί να κράτησε για ώρες ομήρους τις 3 γυναίκες πριν τις σκοτώσει

CNN: Ομπάμα και Πελόζι ανησυχούν για τον Μπάιντεν, αλλά δεν μπορούν να τον πείσουν να αποσυρθεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr