Η Σακίρα ξεσήκωσε τους 65.000 θεατές στο ημίχρονο του τελικού του Copa America - Δείτε βίντεο

Η Σακίρα ξεσήκωσε τους 65.000 θεατές στο ημίχρονο του τελικού του Copa America - Δείτε βίντεο

Η Κολομβιανή σταρ παρά την μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη του τελικού παρουσίασε όλο το πρόγραμμά της

MixCollage-15-Jul-2024-05-48-AM-9549
Για πρώτη φορά στην ιστορία των τελικών του Copa America το ημίχρονο είχε μουσικό σόου με την Σακίρα να αναλαμβάνει να διασκεδάσει τους 65.000 Κολομβιανούς και Αργεντινούς που είχαν κατακλείσει τις εξέδρες του Hard Rock Stadium στο Μαϊάμι των ΗΠΑ.

Μπορεί η παρέα του Μέσι και του Χάμες Ροντρίγκες να μην παρουσίασε καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος του τελικού, με την καλύτερη στιγμή να ανήκει στους Κολομβιανούς με το δοκάρι του Κόρδοβα στο 7ο λεπτό, όμως η Κολομβιανή τραγουδίστρια φρόντισε με την εμφάνισή της να αποζημιώσει τους θεατές.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2prbpnv3n5d)



Κλείσιμο
Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι ξεκίνησε μετά από μιάμιση ώρα καθυστέρηση λόγω του χάους που δημιούργησαν οι οπαδοί έξω από το γήπεδο, καθώς πολλοί προσπάθησαν να εισέλθουν στο Hard Rock Stadium χωρίς να έχουν εισιτήρια για τον αγώνα, η Σακίρα παρουσίασε όλο το πρόγραμμά της τραγουδώντας από το 'Hips Don't Lie' μέχρι και το Punteria, που αποτελεί το επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης.



Η Κολομβιανή σούπερ σταρ της μουσικής βιομηχανίας η οποία είχε ξεσηκώσει τον κόσμο και στο Αμερικάνικο Superbowl, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ θα πληρωθεί για το πεντάλεπτο σόου που έδωσε με το ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων.



Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Ερωτήματα για το πώς κατάφερε ο δράστης να πλησιάσει στα 150 μέτρα περίπου - Ξαφνιάστηκε μέχρι και ο εισαγγελέας

Ψυχικό: Βρέθηκαν τρία μικρά, χαριτωμένα Λαμπραντοράκια και ψάχνουν σπίτι - Δείτε βίντεο

Κέιτ Μίντλετον: Αποθεώθηκε και κατά την απονομή της κούπας του Wimbledon - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης