Copa America: Όταν έκλαψε ο Μέσι μετά την αναγκαστική αλλαγή του στον τελικό Αργεντινή - Κολομβία - Δείτε βίντεο

Copa America: Όταν έκλαψε ο Μέσι μετά την αναγκαστική αλλαγή του στον τελικό Αργεντινή - Κολομβία - Δείτε βίντεο

Ο Λιονέλ Μέσι τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο 64ο λεπτό όταν στραβοπάτησε στον αγωνιστικό χώρο και σχεδόν αμέσως ζήτησε αλλαγή 

mesi-klamata
Από τα δάκρυα της απογοήτευσης για τον τραυματισμό του, στα δάκρυα της χαράς για τη νέα επιτυχία της Εθνικής Αργεντινής.

Ο Λιονέλ Μέσι πανηγύρισε σ' έναν τρίτο συνεχόμενο τελικό με τη χώρα του, αν και ο ίδιος ήταν ο μεγάλος άτυχος του τελικού του Copa America.

Στο 64ο λεπτό της «μάχης» της Αργεντινής με την Κολομβία ο αρχηγός της πρωταθλήτριας κόσμου έπεσε στον αγωνιστικό χώρο με πρόβλημα στον προσαγωγό, ενώ στο πρώτο ημίχρονο είχε χτυπήσει στον αστράγαλο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2ps1sl1rw35)
Κλείσιμο


Η πτώση του δεν προήλθε από κάποιο σκληρό μαρκάρισμα, αλλά ο ίδιος στραβοπάτησε με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η κατάσταση του και σχεδόν αμέσως γύρισε στον πάγκο ζητώντας αλλαγή για να αφήσει στη θέση του στον Νίκο Γκονζάλες.

Όπως φαίνεται στα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες, ο Μέσι έβαλε τα κλάματα κατά τη διάρκεια της αλλαγής του και όταν κάθισε στον πάγκο ξέσπασε σε λυγμούς!

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2pry08u0ngx)


Κι απο τη στιγμή που βρέθηκε στον πάγκο μέχρι το γκολ της λύτρωσης από τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ (στο 112') και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ο «Πούλγκα» δεν σταμάτησε να κλαίει μη μπορώντας να βοηθήσει την ομάδα του...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης