Ραλφ Σουμάχερ: Ο γάμος με το μοντέλο, το διαζύγιο που του κόστισε εκατομμύρια και η αποκάλυψη για την σεξουαλικότητά του

Το coming out του πρώην οδηγού της Formula 1 έγινε με μια φωτογραφία του ίδιου με τον σύντροφό του να βλέπουν ένα ηλιοβασίλεμα

Ο Ράλφ Σουμάχερ έχει περίοπτη θέση στα κορυφαία αθλητικά μίντια του κόσμου μπαίνοντας «σφήνα» στον τελικό του Euro και του Κόπα Αμέρικα. O αδερφός του 7 φορές πρωταθλητή κόσμου, Μίκαελ, κατάφερε να ανέλθει στην κορυφή της επικαιρότητας με μια ανάρτηση μέσα από την οποία αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος. 

Το coming out του πρώην οδηγού της Formula 1 έγινε με μια φωτογραφία του ίδιου με τον σύντροφό του να βλέπουν ένα ηλιοβασίλεμα.

 

«Το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή είναι όταν έχεις τον σωστό σύντροφο στο πλευρό σου με τον οποίο μπορείς να μοιραστείς τα πάντα» έγραψε ο Ραλφ Σουμάχερ στη λεζάντα της φωτογραφίας.

«Σας αγαπώ και τους δύο πάρα πολύ. Έχεις τον καλύτερο σύντροφο, τον Ετιέν, που θα μπορούσες να φανταστείς. Μετά από δύο χρόνια επιτέλους μπορείς να αποκαλύψεις την αγάπη σου στον κόσμο» σχολίασε κάτω από την ανάρτηση η στενή φίλη του Ραλφ Σουμάχερ και ηθοποιός, Κάρμεν Γκάις.

Ο Ραλφ είναι περισσότερο γνωστός ως ο μικρότερος αδελφός του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της F1, Μίκαελ Σουμάχερ, αλλά είχε και ο ίδιος μια σταθερή καριέρα στους αγώνες. Οδηγώντας για τις Jordan, Williams και Toyota - ο Σουμάχερ κέρδισε έξι φορές κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη F1 από το 1997 έως το 2007, συμπίπτοντας με την κυριαρχία του αδελφού του στη Ferrari.

Τώρα είναι η πρώτη φορά που ο Γερμανός αποκαλύπτει ότι είναι ομοφυλόφιλος, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας -ιδιαίτερα στην πατρίδα του, όπου εργάζεται ως τηλεοπτικός ειδήμων στην κάλυψη της F1- από τότε που έκανε το ντεμπούτο του στο άθλημα το 1997.
 

Ο γάμος και το περιπετειώδες διαζύγιο με την Κόρα Μπρίνκμαν

Τον Απρίλιο του 2001, ο Ραλφ Σουμάχερ αρραβωνιάστηκε την Κόρα-Καρολίνα Μπρίνκμαν, ένα πρώην μοντέλο από την Γερμανία και παντρεύτηκαν στις 5 Οκτωβρίου του ίδιου έτους σε μια ιδιωτική πολιτική τελετή στο σπίτι του ζευγαριού στο Χάλβανγκ της Αυστρίας. Αργότερα τον ίδιο μήνα ήρθε στον κόσμο το παιδί τους, ο Ντέιβιντ Σουμάχερ, ο οποίος επίσης επιχείρησε να γίνει οδηγός αγώνων στο κορυφαίο επίπεδο.

Στις 20 Φεβρουαρίου 2015, ο δικηγόρος του Ραλφ Σουμάχερ επιβεβαίωσε ότι ο Σουμάχερ και η σύζυγός του είχαν πάρει διαζύγιο μετά από μια πικρή περίοδο χωρισμού. Μάλιστα, εκείνη την περίοδο η ελβετική εφημερίδα Blick αναφέρει ότι μετά από μια τετράωρη δικαστική διαδικασία κοντά στην Κολωνία, «το ζευγάρι πήρε επίσημα διαζύγιο».

Το ζευγάρι έδωσε μάχη για την κηδεμονία του γιου τους και την περιουσία του Σουμάχερ που εκτιμάται στα 100 εκατομμύρια ευρώ. Οι διαφορές ωστόσο επιλύθηκαν με την Κόρα Μπρίνκμαν να λαμβάνει 6 εκατομμύρια ευρώ και το οικογενειακό σπίτι στο Μπέργκχαϊμ. 
 

Στις αρχές του έτους το πρώην ζεύγος ήρθε ξανά στην επικαιρότητα με αφορμή της παρουσία του μοντέλου στο ριάλιτι «Jungle Camp», ένα είδος Survivor που προβάλλεται στη γερμανική τηλεόραση για περισσότερες από 15 σεζόν. Η οικογένεια Σουμάχερ φοβήθηκε τότε ότι η «ομιλητική» Κόρα θα αποκάλυπτε στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ.

Ωστόσο, μόλις τρεις ημέρες μετά την έναρξη των γυρισμάτων το μοντέλο αποφάσισε να αποχωρήσει «οικειοθελώς» από την εκπομπή που διαδραματίζεται σε μια αυστραλιανή ζούγκλα. Η Bild αμφισβήτησε έντονα αυτή την επίσημη εκδοχή και συνέδεσε την αποχώρησή της με τη «μυστηριώδη ρήτρα Σούμι που έχει το δίκτυο RTL με την οικογένεια Σουμάχερ».
 

Η ρήτρα έχει στόχο να αποτρέψει συζητήσεις σχετικά με την υγεία του πρωταθλητή, δέκα χρόνια μετά το ατύχημα που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή του θρύλου της F1. Η γερμανική ταμπλόιντ ισχυρίζεται ότι «ο παραγωγός της εκπομπής ανέπνευσε με ανακούφιση μετά την αποχώρησή της, επειδή υπήρχε κάποιος φόβος να συζητηθούν θέματα που δεν προορίζονταν για το συγκεκριμένο κοινό». Το πρώην μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια δεν ανήκει στον μικρό στενό κύκλο που μπορεί να επισκέπτεται τον Μίκαελ, αλλά «τα στελέχη του δικτύου φοβόντουσαν τυχόν πληροφορίες που θα μπορούσε να έχει για τον ίδιο», σύμφωνα με την Bild. «Υπάρχει μεγάλη νευρικότητα λόγω της ομιλητικής φύσης της Κόρα. Σχεδόν φόβος. Φόβος ότι σε μια ακραία κατάσταση. Η Κόρα θα μπορούσε να αποκαλύψει ευαίσθητες πληροφορίες για τον γίγαντα της Φόρμουλα 1» γράφτηκε επίσης. 

Σύμφωνα με την Bild υπάρχει ένα είδος συμφωνίας κυρίων μεταξύ των ανώτατων στελεχών της ραδιοτηλεόρασης στην Γερμανία για θέματα που αφορούν την κατάσταση του πρωταθλητή».


Για τον λόγο αυτό τόσο η οικογένεια του Σουμάχερ, όσο και η παραγωγή της εκπομπής φοβήθηκε ότι μπορεί να μην είναι σε θέση να ελέγξουν «ορισμένες ιστορίες από το να προβληθούν στο πρόγραμμα σε περίπτωση φοβισμένων "ξεσπασμάτων της Κόρα"» κατά τη διάρκεια των διαφόρων τμημάτων που έχει το ριάλιτι σόου.

Η Κόρα ήταν μέλος της οικογένειας Schumacher για σχεδόν 15 χρόνια και μάλιστα συνδεόταν με τον Ραλφ μέχρι και δύο χρόνια μετά το ατύχημα του Μίκαελ. Αν και δεν ανήκει στον στενό εσωτερικό κύκλο που μπορεί να έχει πρόσβαση σήμερα στον Σουμάχερ, είναι γνωστό ότι διατηρεί μια «σεβαστή αλλά όχι υπερβολικά στενή σχέση» με την Κορίνα Σουμάχερ, τη σύζυγο του οδηγού αγώνων που είναι υπεύθυνη για τη διατήρηση της ιδιωτικής ζωής του αθλητή.


Δείτε βίντεο: Ραλφ Σουμάχερ: Ο γάμος με το μοντέλο, το διαζύγιο που του κόστισε εκατομμύρια και η αποκάλυψη για την σεξουαλικότητά του




Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τον καύσωνα - Πότε κορυφώνεται, ποιες περιοχές θα δουν 43άρια

Η Μπιάνκα Σενσόρι ξαναχτύπησε: Βγήκε για βόλτα στο Λος Άντζελες με ένα μικροσκοπικό μπικίνι

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ισπανία, 2-1 την Αγγλία στον τελικό με ήρωα τον Ογιαρθάμπαλ - Δείτε τα γκολ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr