Ολυμπιακός: Ο Κώστας Φορτούνης δεν απάντησε στην πρόταση των ερυθρόλευκων και ετοιμάζει βαλίτσες για Σαουδική Αραβία

Ολυμπιακός: Ο Κώστας Φορτούνης δεν απάντησε στην πρόταση των ερυθρόλευκων και ετοιμάζει βαλίτσες για Σαουδική Αραβία

Αν και τις προηγούμενες ημέρες είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι η ανανέωση του συμβολαίου του ερυθρόλευκου αρχηγού ήταν τυπική διαδικασία, τελικά μετά από 10 χρόνια Ολυμπιακός και Φορτούνης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους

fortounis
Μετά από 343 συμμετοχές, 94 γκολ και 106 ασίστ σε μία πορεία 10 ετών ο Κώστας Φορτούνης ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το σπίτι του και να ξενιτευτεί για δεύτερη φορά στην καριέρα τοου.

Ο 31χρονος ο οποίος σε πολύ μικρή ηλικία είχε βρεθεί στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, αλλά στο ελληνικό κοινό συστήθηκε ως παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, ενώ φαινόταν ότι θα αποδεχθεί την εξαιρετική πρόταση του Ολυμπιακού για νέο τριετές συμβόλαιο, δεν έχει απαντήσει ακόμη και οι ερυθρόλευκοι ουσιαστικά αντιλαμβάνονται ότι έχει πάρει την απόφαση του να αποχωρήσει.

Μάλιστα ο Ολυμπιακός είχε επανέλθει τις προηγούμενες ημέρες προσφέροντας διετες κλειστό συμβόλαιο με τις μεγαλύτερες απολαβές που έχει πάρει ποτέ Έλληνας ποδοσφαιριστής, χωρίς και πάλι ο διεθνής άσος να δώσει ξεκάθαρη απάντηση.

Όπως όλα δείχνουν ο Φορτούνης θα συνεχίσει στη Σαουδική Αραβία και την Ελ Καλίτζ του Γιώργου Δώνη που φέρεται να του προσφέρει άνω των 3 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο για τριετές συμβόλαιο. Υπενθυμίζουμε ότι μετά τον Αστέρα Τρίπολης ο Φορτούνης είχε αγωνιστεί στην Καϊζερσλάουτερν πριν επιστρέψει στον Ολυμπιακό και εξελιχθεί στον ηγέτη των ερυθρόλευκων. 

Ειδήσεις σήμερα:

Ηλεκτρικό ρεύμα: Σχέδιο για φορολόγηση των υπερκερδών μετά την έκρηξη στις τιμές

Meteo: Τι καιρό θα κάνει τον Αύγουστο - Θερμότερος του κανονικού αναμένεται o επόμενος μήνας

Απόπειρα δολοφονίας κατά Τραμπ - BBC: Πέντε ερωτήματα για την αποτυχία της Μυστικής Υπηρεσίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης